Spiros Poullos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα, το απλό είχε ένα θεμα με το συναυλιακό φωτισμο αλλά λύθηκε με καινούργιο firmware. Για ήχο δε ξέρω δεν εχω δοκιμασει το HD. Πιστευω ότι η μόνη διαφορά είναι στην εικόνα. Tο απλό μαζι με τροφοδοτικό, μπαταρίες επαναφορτιζόμενες fischer amps 2850MhAmp, τριποδακι μικρό, 16GB μνημη βγαινει γυρω στα 160€. Το HD έχει 250€ www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2011 παρτε κι ενα δικο μου...βρηκα καλυτερη γωνια στο στουντιακι μου,ηχητικα εννοω...ειναι γραμμενο με το λεβελ στο μεσαιο...παντως το γιουτουμπ τα σφαζει τα βιντεο τοσο σε εικονα οσο και σε ηχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις δίκιο φυσικά για το youtube, αλλά μου κάνει εντύπωση που το βίντεό σου δεν έχει καν την επιλογή 480p. Μήπως αποθήκευσες σε κάποιο συμπιεσμένο format το τελικό αρχείο; Παρ' όλα αυτά ο ήχος είναι πολύ καλός και το παίξιμο ακόμα καλύτερο! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 να κανω κ εγω, ο ασχετος απο ηχογραφησεις, την ερωτηση μου... Μονο με το zoom εχουν γραφτει ολα αυτα; ρωταω γιατι θελω να γραφω κ εγω αλλα χωρις τα 700-800 που μου ζητανε για εξοπλισμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 να κανω κ εγω, ο ασχετος απο ηχογραφησεις, την ερωτηση μου... Μονο με το zoom εχουν γραφτει ολα αυτα; ρωταω γιατι θελω να γραφω κ εγω αλλα χωρις τα 700-800 που μου ζητανε για εξοπλισμο! Ναι αυτά που είδες είναι με Zoom Q3 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 ;D θα παρω λοιπον το ζουμακι για να ηχογραφω αξιοπρεπως κ οταν φτασω στο υψιπεδο του chambers :D -γκουχου- τοτε θα παρω μικροφωνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hlouk3 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Απο την δική μου εμπειρία το απλό Q3 είναι πολύ καλό και δεν νομίζω οτι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για το HD. Προσωπικά το χρησιμοποιώ για τη μελέτη μου και για video-ασκήσεις που δίνω σε μαθητές. Ο ήχος δεν έχει διαφορά και η εικόνα με λίγο καλό φωτισμό έχει μικρές διαφορές και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γενικά απο τη δουλειά που κάνει! Αυτά! :) p.s kapdrums apla den yparxeis! Groove on!!!! :) Groove is in the pocket!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koproskilo Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα kapdrums Είμαι από αυτους τους ενοχλητικούς που κάθονται μπροστα στις συναυλιες και βιντεοσκοπούν χωρίς να καταφέρνουν να πετυχαίνουν καλό αποτέλεσμα ουτε σε εικόνα ούτε σε ήχο. Το βασικό πρόβλημα είναι ο ήχος και ότι peakάρει από τα μπασσα και τα τυμπανα από όσο έχω παρατηρήσει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με το εν λόγω μηχάνημα μπορώ να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς peakαρισμα σε συναυλιές heavy metal/hardcore/grind που ως επί το πλείστον βλέπω. Ευχαριστώ ενα δειγμα peakαρίσματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση