vagelism Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Πολυ καλοπαιγμενη παραγωγη το κομματι παιδια.well done!![Δεν περιμενα να το πω αυτο..} Φαινετε οτι εχετε ριξει πολυ δουλεια και στις προβες αλλα και στην μιξη. Μου χτυπησε λιγο η διαφορα της ποιοτητας της εικονας μεταξυ του φιλμ της ταινιας και του video του live footage.. αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι να γυριστει κλιπ της προκοπης στην Ελλαδα. Παρ'ολα αυτα ειναι μια πολυ καλη δουλεια που ελπιζω να τυχει σοβαρης προσοχης γιατι τετοια ειναι. Μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Το κομμάτι είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Από ό,τι είδα πρόκειται για ταινία μικρού μήκους, που μάλιστα σκηνοθετεί Έλληνας. To video είναι καταπληκτικό!!!! Άρε Αμέρικα – Αμέρικα….την ξέρουν τη δουλεία καλά οι άτιμοι! Μπράβο στα παιδιά! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Άρε Αμέρικα – Αμέρικα….την ξέρουν τη δουλεία καλά οι άτιμοι! Ναι οι π.......ς, πολλά χρόνια τώρα. ;D http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2011 Ναι οι π.......ς, πολλά χρόνια τώρα. ;D http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1 ;D ;D ;D. Ορεξάτος ξύπνησες πουλάκι μου!! Χαίρομαι ιδιαιτέρως . Τους χαιρετισμούς μου! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση