Προς το περιεχόμενο

Rosewood to MAPLE!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mε φαγατε με το Maple στις τελε & ειπα να κανω μια αλλαγη!

απο

2068707932e5f69ddeebec79adca93685b2bb35883b95fd61463c77b.jpg

σε

62206553b4b74d99a4490dd9cb14fee3aca2e889b582770c54fbcda6.jpg

"εφυγε" ο κτηνωδης fatback WARMOTH (RW/MAPLE 2 WAY TRUSSROD) &

ηρθε ενας ΑΚΟΜΑ πιο κτηνώδης :lol: 1 piece maple με 21 ομως ταστα (δοξα τω θεω!) & vintage single trussrod.

το feel αλλαξε, ο ΗΧΟΣ ομως ΚΑΘΟΛΟΥ!! (& υπάρχουν ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ πριν & μετα ντοκουμέντα :lol: )

παντως η κιθαρα εχασε 1/2 κιλο με το vintage μπρατσο! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αν και δεν μου αρεσουν οι τελε με rosewood λαιμους η συγκεκριμενη σε sunburst δεν ηταν ασχημη......και με maple ωραια ειναι παντως......αν και θα εξεφραζα το θαυμασμο μου αν η τελε ηταν χρωματος blonde οπως οι 52reissue με μανικι maple...το sunburst εκτος απο πολυφορεμενο μου κανει λιγο παππουδιστικο...........περι ηχου rsw\mpl θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω με βαση τη δικη μου εμπειρια

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Aνεβασα τα τρακς και αν μου πεις ποια ειναι ποια θα στη ΧΑΡΙΣΩ!! :lol:

(χωρις πλακα ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμμια διαφορα & προσεξε μιλαμε ΑΚΡΙΒΩΣ για το ΙΔΙΟ σωμα/μαγνητες ,το μονο που αλλαξε ειναι το μπρατσο)

Και εγω πιστευα οτι θα ακουγα ΚΑΠΟΙΑ διαφορα ,οχι βεβαια λογω του υλικου της ταστιερας αλλα λογω της μεγαλης διαφορας του βαρους/μαζας του μπρατσου ,ομως φευ ο ΙΔΙΟΣ ακριβως ηχος,ευτυχως που μου εκοψε να τον ηχογραφησω.

Στο ιδιο συμπερασμα αλλωστε κατεληξαν & ολοι οσοι ακουσαν την κιθαρα πριν & μετα στο στούντιο (& ηταν ΠΟΛΛΟΙ :lol: )

Τo sunburst το βαριεμαι και εγω αφόρητα... :cry:

να και τα κλιπακια (καλυτερα να τα ακουσετε με ακουστικα),παιζω πολυ απλα πραγματα κυριως ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρεπει να παιζονται οι τελε (δηλ. στις ΤΥΛΙΧΤΕΣ χορδες :lol: ),λιγες single notes & καποια απλα ρυθμικα εννοειται με ΚΑΘΑΡΟ ηχο (Μesa Mark3,Shure 57 close miking,Sonar) & χωρις κανενα εφε εκτος απο το reverb του ενισχυτη :wink:

http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=463671

tele 1 & tele 3

μα στη βρώμα είναι που φαίνεται η διαφορά, στο καθαρό λίγα πράγματα καταλαβαίνεις.... στο καθαρό ο ενισχυτής και οι μαγνήτες είναι το 98% του ήχου, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται μετά απο πειράματα με 5 κιθάρες και 2 ενισχυτές...

Σταματάω εδώ γιατί με αυτή τη συζήτηση θα φαγωθούνε πάλι μερικοί μερικοί :D . Εμένα δεν με νοιάζει και πολύ το θέμα, αλλά αυτά "είναι τα 2 μου σεντς" τέλος πάντων...

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Aνεβασα τα τρακς και αν μου πεις ποια ειναι ποια θα στη ΧΑΡΙΣΩ!! :lol:

έχεις 50% πιθανότητες να του τη χαρίσεις τότε :) έπρεπε να βάλεις περισσότερα tracks :)

leep is a symptom of caffeine deprivation.

μα στη βρώμα είναι που φαίνεται η διαφορά, στο καθαρό λίγα πράγματα καταλαβαίνεις

μαλλον πλακα μου κάνεις ετσι δεν ειναι? 8O :lol:

γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι τα λες ΣΟΒΑΡΑ αυτα,ο ηχος ΜΟΝΟ καθαρος ειναι "pure" & εκει "ακους" πραγματικα το οργανο.Με 100 κιλα distortion ολες οι κιθαρες το ιδιο ακουγονται... :lol: (ενταξει οχι και εντελως ιδιο αλλα παρα πολυ ευκολα διακρινει καποιος μια ES335 απο μια strat σε εναν πεντακαθαρο twin παρα σε εναν MESA TRIPLE RECTO με το gain τσιτα! :lol: )

εξαλου μη ξεχνας οτι εδω μιλάμε για tele & ο ΚΑΘΑΡΟΣ ηχος μετραει περισσοτερο απο ολα στο οργανο αυτο :wink:

λοιπον η τελε 1 μου ακουγεται πολυ πιο percussive δεν ξερω αν φταιει το παιξιμο σου σε αυτο το take η τα ηχεια του παναρχαιου λαπτοπ .....δυστυχως ειμαι στη φαση της μετακομισης απο τη Κερκυρα στην Αθηνα για λογους δουλειας καi δεν εχω στησει ακομα το pc μου) ενω η τελε 3 μου ακουγεται καπως πιο σκουρα και μουντη(οσο μουντη μπορει να ειναι μια τελε) :D ....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Εγώ νομίζω ότι η tele1 είναι με το rosewood... Δε ξέρω γιατί, αλλά κάπως έτσι μου "έκατσε" στο αυτί :lol:

Παρεπιπτόντως, με γεια το μπράτσο SF ;) Πολύ ωραία έγινε ;)

(Βέβαια εγώ σε sunburst θα έβαζα άσπρο pickguard..)

Δε μας περιέγραψες όμως την αίσθηση του maple στο χέρι...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Η διαφορα ειναι μεγαλη στο feel .

Εμενα δεν με πειραζει γιατι ετσι κι αλλοιως εχω συνηθισει χρονια τωρα.. :lol: με tele & maple,καποιον ομως που δεν εχει παιξει ποτε του με maple θα τον ξενισει το εντονο "γλυστρημα" του maple & η πιο "πλαστικη" "αφη" του (το μπρατσο ειναι λακαρισμενο full οπως σε ολες τις vintage tele),oντως αν θες (εγω ΔΕΝ θελω :lol: ) μπορεις να παιξεις πιο γρηγορα στο maple :wink:

Παιδια μη μου κανετε πλάκα ο ηχος ειναι ολοϊδιος (βαλτε ομως ακουστικα για να τον καταλαβετε τα ηχειακια του pc δεν κανουν δουλεια...) στο στούντιο και απο τα μονιτορ (DYNAUDIO) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεσε να καταλαβει τη διαφορα ειδικα οταν βαζαμε καθε "μερος" διπλα-διπλα & καλα εγω που ειμαι κουφαλογο :lol: πρσπαθησαν να ακουσουν τη διαφορα & κατι τυποι που "ακουνε ακομα και τις μπαταριες" και σταθηκε αδυνατον!! :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου