Προς το περιεχόμενο

Bill Lawrence Fans: Microcoils

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μερικά πιο ολοκληρωμένα κλιπάκια για την έκδοση για Strat των MC:

http://www.pickuparea.com/pickup-gitar/bill-lawrence/micro-coil/

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

O νεκ μ' άρεσε ιδιαίτερα μπορώ να πω.Αν δεν μας έδινε εικόνα από πάνω μάλλον θα σε πίστευα αν μου λεγες ότι είναι διπλοί.Πολύ γκάζι για μονός και πολύς όγκος?Η μήπως δεν είναι μονοί-μονοί και κάτι μου διαφεύγει?

το μονο που με κραταει απ το να πατησω το κουμπι ειναι οτι δεν βγαζει τον neck της τελε σε λιπστικ.....αλλά δεν το βλέπω να με κραταει για πολύ ακομα ;D

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

• 4 μήνες αργότερα...

Καλησπέρα

Εχθές το απόγευμα δεν άντεξα λόγο αυξημένου GASSSSS και παρήγγειλα ένα σετακι kaystone deluxe για τελε ,το θέμα είναι ότι πάτησα πάνω στο : The Deluxe T Set και με έβγαλε σε σελίδα paypal στην οποία πλήρωσα 72$+8.5$ μεταφορικά =80.50$ (στα μεταφορικά ήταν στάνταρ και δεν είχε να επιλέξω χώρα αποστολής …. ΑΛΛΑ  μετά είδα ότι όταν πατάς στο add to cart έχει επιλογή για χώρα ,και συγκεκριμένα τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 29,5$ και όχι 8.5$ που πλήρωσα…

σας έχει τύχει εσάς? Γιατί έστειλα mail αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση….

Θα λαβεις απαντηση σιγουρα απο την Becky πριν ετοιμαστει η παραγγελια σου. Απαντανε παντα σε ολα τα μεηλς.

εγώ έχω τους keystones αλλά... μην βαράτε λέμε.... δεν τους έχω βάλει ακόμα...  :o :o :o

Πάντως, απαντάει η Becky όντως... Τώρα για τους microcoils, δεν έχω άποψη ωστόσο τον εμπιστεύομαι τον Bill.  ;)

Όχι άλλα μινόρε...

εγώ έχω τους keystones αλλά... μην βαράτε λέμε.... δεν τους έχω βάλει ακόμα...  :o :o :o

Πάντως, απαντάει η Becky όντως... Τώρα για τους microcoils, δεν έχω άποψη ωστόσο τον εμπιστεύομαι τον Bill.  ;)

OOOταν με το καλο τους βαλεις θα μουτζωνεσαι για τον χρονο που εχασες οσο τους ειχες και κααααθονταν χαχαχαχαχαχαχα !!!!

εγώ παιδια πηρα τους microcoils μετά απο 3 μήνες στο περίμενε λογω αρώστιας του παπου :(

αλλά εκανε λάθος η μπεκυ και μου έβαλε 2 neck και οχι σετ,..... της εστειλα mail και σήμερα παρελαβα και τον bridge.

τώρα εχω εναν παραπανισιο neck και μου ειπε αν μπορώ να της τον στειλω πισω, κατι που θα κάνω σίγουρα. πρώτα ομως θα της πω το κοστος αποστολης προς usa για να μου τα βάλει στο paypal.

αν ειναι πολλα δεν ξερω αν αξιζει να τα δώσει.

αν εχει κανεις κάποια ιδεα για το κοστος αποστολής ας πει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Ακόμα δεν έχω λάβει  mail … τους περιμένω με αγωνία διότι έχω ακούσει τα καλύτερα γενικά για όλους τους μαγνήτες του lawrence …

ισως να περιμένεις αρκετα για παραλαβή γιατί τρεχουν και δεν φτάνουν, εχουν τρελη λίστα αναμονης για τους micro ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου