myster_maze Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Σε ποια έξοδο βάζεις το μεγάφωνο?! Στο headphones? Ή σε μία από τις δύο line out? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Δεν έχει τέτοιες... πολυτέλειες η μικρή, μια stereo έχει μόνο, είναι σαν να σου λένε βάλε πάνω ότι σου κατέβει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Δεν έχει τέτοιες... πολυτέλειες η μικρή, μια stereo έχει μόνο, είναι σαν να σου λένε βάλε πάνω ότι σου κατέβει! Πες μου ότι δοκίμασες και με δύο ξεχωριστές καμπίνες σε stereo! ;D Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ μπορείς να βάλεις ακουστικά, να μην μπορείς να βάλεις μεγάφωνο. Δεν έχουν την ίδια αντίσταση τα ακουστικά με ένα μεγάφωνο. Στην καλύτερη περίπτωση η έξοδος για τα ακουστικά να είναι 33Ω. Αν εσύ βάλεις 8Ω μεγάφωνο θα ζορίσεις αρκετά το στάδιο εξόδου. Είναι το ίδιο με την έξοδο ενός ενισχυτή κιθάρας. Δεν βάζεις ότι φορτίο θες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Τοτε βαλε 4 8αρια tonker στην σειρα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Πες μου ότι δοκίμασες και με δύο ξεχωριστές καμπίνες σε stereo! ;D Aν είχα stereo jack στο σπίτι σιγά μην μου γλίτωνε :D Δεν έχουν την ίδια αντίσταση τα ακουστικά με ένα μεγάφωνο. Στην καλύτερη περίπτωση η έξοδος για τα ακουστικά να είναι 33Ω. Αν εσύ βάλεις 8Ω μεγάφωνο θα ζορίσεις αρκετά το στάδιο εξόδου. Είναι το ίδιο με την έξοδο ενός ενισχυτή κιθάρας. Δεν βάζεις ότι φορτίο θες! Δεν ήξερα οτι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά :o, γι αυτό ρώτησα στην αρχή αν υπάρχει κίνδυνος. Δεν είχα σκοπό να την χρησιμοποιώ έτσι, μου έκανε εντύπωση και ήθελα να δω αν το έχουν δοκιμάσει και άλλοι με διάφορες πεταλιέρες και μεγάφωνα. Τοτε βαλε 4 8αρια tonker στην σειρα ;D ;D Έχω καμπίνα μπάσου με 2 10ρια 16Ω, οπότε 32Ω σε σειρά και άλλα 8 του tonker 40, βαριέμαι να συνδέω όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 ??? "Don't do it Φαίδων..." Tο έχω κάνει κι εγώ από πειραματισμό με άλλα πετάλια αλλά μπορώ να πω ότι είχα κάψει τουλάχιστον 2 τσιπ κατα αυτό τον τρόπο... (τα άλλαξα με κολλητήρι μετά). Μην κάψεις άδικα την tonelab συνδέοντας διάφορες καμπίνας επάνω... θα'ναι κρίμα. Μπορείς όμως να έχεις ένα φθηνό και μικρό power amp για να βάζεις επάνω την tonelab και να συνδέεις την καμπίνα/ες χωρίς φόβο. Kαι σε stereo mode! http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17111 http://cgi.ebay.com/2-15W-TA2024-Tripath-Class-D-Amplifier-12V-AC-Adapter-/250667860441?pt=AU_Electronics_Audio_Amplifiers&hash=item3a5cf801d9 http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση