yannis37 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Έχω την εντύπωση, ότι δεν είναι αυτό το ζουμί του θέματος. Για μένα ο μουσικός, είναι υπεράνω του μέσου...όπως μας αποδεικνύει εδώ ο Λάμπρος. Και δεν χρειάζεται ούτε την εττικέτα που πληκτρά ούτε του κιθαρίστα! Δεν μιλησε κανένας για τον Λάμπρο ρε marath ......για το μαραφέτι μιλάω :D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Δεν μιλησε κανένας για τον Λάμπρο ρε marath ......για το μαραφέτι μιλάω :D ΜΑ το μαραφέτι...το παίζει ο Λάμπρος...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 ΜΑ το μαραφέτι...το παίζει ο Λάμπρος...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα Δεν πιάνεται γέρο. Τα μαραφέτια αυτά είναι του σατανά και παίζουν μόνα τους όπως οι πιανόλες. (iPianola) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 ΜΑ το μαραφέτι...το παίζει ο Λάμπρος...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα δηλαδι θες να μου πεις οτι αν ρωτησουν τον Λαμπρο τι οργανο παιζει.......θα απαντησει : παιζω κιθάρα στο ipad? ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 δηλαδι θες να μου πεις οτι αν ρωτησουν τον Λαμπρο τι οργανο παιζει.......θα απαντησει : παιζω κιθάρα στο ipad? ;D ΘΑ απαντήσει-μάλλον- παίζω μουσική...καταλαβαίνεις τη διαφορά? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 γιατι το πας αλλου το πράγμα ρε συ?......... ασε την μουσική στην άκρη. το μέσο για να την βγάλεις ειναι το θέμα....καταλαβαινεις την διαφορά? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 πολύ καλό αποτέλεσμα (και παίξιμο) το σκέφτομαι κι εγώ τώρα (μάλλον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 πολύ μπροστά!! (και το ipad και ο λάμπρος) τα συγχαρητήριά μου! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση