ludwigvan Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Καλημέρα! μόλις πήρα το παραπάνω πετάλι και θέλω να το τροφοδοτήσω. ο μετασχηματιστής που έχω είναι από ένα παλιό πολυεφέ που έχω. 9Volt DC, 300μΑ με θετικό πόλο έξω. τον βολτομέτρησα όμως και μου tβγάζει ένδειξη 9.6Volt.. τι να κάνω; τον σηκώνει ή θα το κάψω το πεταλάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Καλημέρα! μόλις πήρα το παραπάνω πετάλι και θέλω να το τροφοδοτήσω. ο μετασχηματιστής που έχω είναι από ένα παλιό πολυεφέ που έχω. 9Volt DC, 300μΑ με θετικό πόλο έξω. τον βολτομέτρησα όμως και μου tβγάζει ένδειξη 9.6Volt.. τι να κάνω; τον σηκώνει ή θα το κάψω το πεταλάκι; 300μΑ αποκλείεται να είναι. Μάλλον εννοείς 300mA. Θα δουλέψει αλλά έχε το νού σου μπορεί να ζεσταθεί το τροφοδοτικό. Μπορεί. Κανονικά θέλει σταθεροποιημένο τροφοδοτικό όπως προτείνει ο κατασκευαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση