PJ Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Εικονες απο το τεραστιο plug in βαρους 230 kg που "κατεβασα" στο στουντιο χθες βραδυ. Μολις βρω το κουραγιο θα κατεβασω και το αδελφακι του για total ευχαριστηση 48 tracks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Που το εκρυβες αυτο ρε θηριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Ωραία ξεκίνησε η μέρα μου με το δικό σου θέμα!!! Εν Αθήναις βρίσκεται?...να το έχω υπ' όψιν μου... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Άσε ρε.. Photoshop είναι. :D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Το έχω κλείσει στο control με αυτη και το αδελφακι του στην αποθηκη εχει τρελαθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Εκει που ηταν πριν (Olympic Studios) εβλεπε αυτη την SSL -στο παραθυρο του machine room πανω δεξια-αλλά απο διηγησεις που ειχε απο A80 φαινεται οτι παντα ηθελε να συναντησει μια Trident B Range. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 brilliant!!!! ...δέχεστε freelancers? :) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Με 'γειά Γιαννάκη. Το 'χεις κάψει τελείως έτσι; :D Δε λέω... πέρα από το κόλλημα είναι πλέον αυτό που κάνει τη διαφορά στην επιλογή στούντιο. Καλοτάξιδα. Υ.Γ. Ταινία πήρες; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Οτι το εχω καψει το εχω καψει αλλά δεν βλεπω και κανεναν σας να προσπαθει να με συνεφέρει ;D και το εκτιμω ;) Αμέ πηρα και ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Θα παρακαλούσα τον φίλο PJ να μην ανεβάζει πρωί πρωί πορνογραφικό υλικό στο φόρουμ. :o :o Απαγορεύεται από τους κανονισμούς. ;D ;D Υ.Γ. Εύχομαι τα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση