odis13 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Δυσκολο το chart για διοδους...αν δεις το θεμα για το noiz ovd, θα δεις μερικες γενικες περιγραφες led vs silicon vs germanium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Το mod, έλαβε τέλος. Τα IC ήρθαν πολύ γρήγορα (σε μόλις μία μέρα!) και τελικά βρήκα τα RC4558P αντί του JRC4558D. Οι δίοδοι που μπήκαν στη θέση των led ήταν οι 1Ν4148 (thanks Odis!). Στο κυρίως Led (κόκκινο) η αντίσταση άλλαξε και από 4.7Κ έβαλα 3.3Κ. Εν τέλη, η διαφορά στον ήχο...Μεγάλη! Δεν έχουν άδικο όταν λένε οτι πλησιάζει (κατά πολύ...πάαααρα πολύ) στο TS-808 και δε σας κρύβω ότι και εγώ πριν αρχίσω ήμουν αρκετά δύσπιστος ως προς το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Στο κλιπάκι έχω το "μεταμορφωμένο" Daddy-O (βρείτε μου όνομα να το ξαναβαφτίσουμε ;D ) και πάει ως εξής: Από - Μέχρι 0:00 - 0:26 Clean YJM Stratocaster καρφί στην κάρτα ήχου 0:26 - 0:45 Volume 6 - Gain 1.5 - EQ flat 0:45 - 1:02 Volume 6 - Gain 1/2 (5) - EQ flat 1:03 - 1:27 Volume 6 - Gain 3/4 (7.5) - EQ flat 1:28 - 2:05 Volume 6 - Gain Full (10) - EQ flat 2:05 - 2:18 Volume 6 - Gain 8 - Bass 6 - Mid 9 - Treble 9 ;D Σημειώνω ότι το πεταλάκι μπήκε καρφί στην κάρτα ήχου, χωρίς άλλο εφέ ή προσομοίωση ενισχυτή, καμπίνας κλπ. Γνώμες? Danelectro_Daddy-O_Modified.mp3 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση