yannis37 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 ο ένας απο αμερικα και ο άλλος ολλανδια. μου αρεσε το αποτελεσμα και ειπα να το ποσταρω :D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Το μόνο που αξίζει είναι η συννενόηση μέσω απόστασης. Παικτικά, μουσικά και ενορχηστρωτικά έχω ακούσει απείρως καλύτερα πράγματα. υγ. με ξενέρωσε άσχημα η φάση του drum machine. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Το μόνο που αξίζει είναι η συννενόηση μέσω απόστασης. Είναι πολύ μανίκι πάντως, που το έφαγε βασικά αυτός που έκανε το τελικό editing τόσο στο audio όσο και (κυρίως) στο video. ΠΟΛΥ ΜΑΝΙΚΙ. υγ. με ξενέρωσε άσχημα η φάση του drum machine. I agree! Εμένα μου λες. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ κυρίως με το video….το πρώτο που πήρα (πριν καν πάρω camera) ήταν τύμπανα. Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες ότι δεν είμαι τρελός! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Και μένα μου άρεσε το αποτέλεσμα! Ομοίως... Και ένα από τα μεγαλύτερα collab projects στο youtube με 33 μουσικούς απ' όλο τον κόσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 μπράβο στα ατομάκια!!! άμα θέλεις ολα γινονται ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση