Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ..αν δεν το βρίσκεις ,είναι το J ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Η ενασχόληση με ένα δεύτερο όργανο είναι ιδιαίτερα σημαντική και μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου ειδικά όταν αφορά μελωδικό όργανο ---> ρυθμικό ή το ανάποδο. Χρειάζεται όμως αρκετό χρόνο και θέληση για δουλειά και μελέτη. Αν τον έχεις τον χρόνο, καλώς. Αλλιώς, θα μπλέξεις άσχημα και χωρίς σκοπό. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nkod Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Μα αυτό εξυπακούεται και εννοείται... Αλλιώς γιατι να πληρώνω δάσκαλο, να αγοράσω τύμπανα κλπ κλπ... Η τσέπη μου έχει ΚΑΙ πάτο ;) Αν ήταν να μην το πάρω σοβαρα, τότε δεν θα ξεκινούσα καθόλου. Το θέμα είναι ότι εχω ήδη ξεκινήσει και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος (ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!).... :) Give me the freedom to destroy, Give me radioactive toy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση