markellos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Guys μόλις αγόρασα το Korg microstation και έχω πάθει πλάκα (για τα λεφτά του εννοείται). Το επέλεξα ανάμεσα σε αυτό και το Juno Di, μιας και το Korg μου φάνηκε αρκετά μακρυά από την General midi "αισθητική" των φθηνών οργάνων. To Korgάκι παιδιά έχει ψυχή, και πέρα από τα μικρά πλήκτρα του, πιστεύω στέκεται άξιο παντού! Κρίμα που δεν έχει μπαταρίες και ένα ηχιάκι για να παίζω και στη μπανιέρα. Αξίζει, ρίξτε του μια ματιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markellos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Ααα, όποιος θέλει συγκεκριμένο πράγμα να ακούσει, θα χαρώ να το ανεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Noizer Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2011 Το σκέφτομαι κι εγώ για αγορά, για βασικούς ήχους σε συγκρότημα διασκευών. Αν μπορείς ανέβασε ήχους από vox organ, distortion organ και strings, ειδικά με μικρό attack time. ΥΓ Το kronos το θάβετε, αλλά με αυτό ασχολείστε, τελικά σε ένα θέμα για κάποιο προσιτό synth δε συμμετέχει κανείς ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 ΥΓ Το kronos το θάβετε, αλλά με αυτό ασχολείστε, τελικά σε ένα θέμα για κάποιο προσιτό synth δε συμμετέχει κανείς ;) Δεν είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου. Αλλά πίστεψέ με,κάτω από το παρόν θέμα δεν είναι λίγα τα θέματα που έχουν ανοιχθεί και απαντηθεί για προσιτά ή μη προσιτά synth. Είτε είναι του Κρόνου,είτε είναι της Αφροδίτης και του Οιδίποδα. :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Τα "προσιτά" synth είναι ύποπτα κρύβουν πολλές παγίδες... Πας παίρνεις ένα "προσιτό" synth μετά πας παίζεις το Kronos και λες "τι μαλ.... πήγα και πήρα σαν τενεκές ακούγεται... ;D Εγώ πιστεύω το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" το value for money είναι μόνο στα μεταχειρισμένα. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markellos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Noizer: Sorry μαν έπηζα, ήρθα διακοπές με φουλ εξοπλισμό, στήνω το σεταπ παραλιακά και σου ανεβάζω demos. Αν θες μπορείς να μου στείλεις και κάποιο συγκεκριμμένο midi file να στο κάνω playback... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση