gregg Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Το σολο μελετηθηκε 2 μερες σερι μερα νυχτα και την τριτη πλεον κοιμηθηκα. Ελπιζω να γουσταρετε και σεις. Εγω παντως το εχω στην καρδια μου αυτο το κομματι. 4th reich 4th reich - stratovarius just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Ωραίος ;) broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 ''Στροφή'' στο είδος των cover σου παρατηρώ τελευταία ;D Αγαπημένο κομμάτι,άψογη εκτέλεση και ήχος!Μπράβο ;) ΥΓ(Guitar rig?) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Μιας και ειμαι πααααααρα πολυ fan των stratovarius εχω να σου πω οτι ηταν παρα πολυ καλο...οπως ολα που εχεις βαλει κατα καιρους....παντα τετοια φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Αναμενόμενα δυνατό ;D Είσαι παίχτουρας. Επόμενο προς we are the future? :P Ή Κανένα black diamond, father time και άλλες παλαβομάρες; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Thanks Ευη! Black diamond? λες ε? χαχα! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση