kguitar Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Μια ακουστικη εκδοχη του υπεροχου αυτου κομματιου του Andy Timmons Eλπιζω να σας αρεσει :) Να ευχαριστησουμε βεβαιως και τον Ηρακλη (rooster) για την παραγωγη (video, ηχο, μιξη κ.λπ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Ωραίος ήχος!!!! Πολύ ωραίος ήχος. Πάρα πολύ ωραίος ήχος (προσπαθώ να εξιλεωθώ γιατί σε άλλο thread απαρνήθηκα το sm57 ;D ;D ;D). Και πολύ ωραίο και το performance. Μπράβο Σας! Εμένα με αρέζει! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Πάρα πολύ όμορφο !! Σκέτη γλύκα. :) Δεν είχα ακούσει το αυθεντικό, κάτι που θα κάνω ευθύς αμέσως, εξαιτίας της πανέμορφης αυτής εκτέλεσης. (Ελπίζω να μου αρέσει και το original, τόσο πολύ.) :) If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Υπεροχο,με υφος! Η αγαπη για τη μουσικη δεν κρυβεται... Μπραβο ρε παιδια! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis_M Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Πολύ όμορφο παίδες! Είναι και δύσκολο στο να βγάλεις το feeling του κομματιού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Μπράβο και στους 3 σας. Πολύ καλή απόπειρα, με πολύ ωραίο ήχο. (Καλά το σημείο με τη ντιμινουίτα ήταν για πολλά λευτά). Υ.Γ. Προς τους 2 εκ των 3. Πολύ ωραίες πένες δώσατε στη κόρη μου για να μου τις κάνει δώρο. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 ΜΠΡΑΒΟ!Εκπληκτική διασκευή του καλύτερου για 'μένα κομματιού του Timmons.Άψογη εκτέλεση (αν και θα προτιμούσα περισσότερο improvising απ,ό,τι υπήρχε),φοβερός ήχος. Και πάλι μπράβο σας! ΥΓ.Θέλουμε κι άλλες τέτοιες εμπνεύσεις προσεχώς ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vit_hot Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Παιδια ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας σχολια :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 «Γεια στα χέρια σας» έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 «Γεια στα χέρια σας» +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση