zampination Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Μια απόπειρα από εμένα και εναν φίλο μου στο συγκεκριμένο theme! Enjoy! ;) street_fighter_kens_song.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Για εξηγήσου τι έγινε εδώ; Έγραψες τα πάντα; Ντραμς; Κιθάρες μπάσα, μελωδίες; (Εύγε για την επιλογή! :D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Λοιπόν... ήρθε ένας καλός μου φίλος μπασίστας χθές από εδω και λέγαμε για κανενα jam... Ε, σε κάποια φάση μου λέει, δεν ηχογραφούμε καμια διασκευούλα ξερω γω.. Και έτσι μου πρότεινε το συγκεκριμένο κλασικο theme. Κιθάρες δικές μου, μπάσο ο φίλος μου και ντράμς ezdrummer.. Μια χαζομιξούλα της πλάκας για να στρώσει και βουαλά!!! ;D Υ.Γ ήχοι κιθάρας και μπασου από amplitube 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Πολλά μπράβο τότε κ στους δύο σας! Πολλή βρωμιά στις κιθάρες όμως. Θα μπορούσε κ λιγότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Ισως και λιγοτερη βρωμια όντως να ηταν καλύτερα αλλα δεν βαριεσαι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Αν και διάλεγα τον “Blanka”…….ωραία η ιδέα για το cover. Well Done! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 thanks LK! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 και μονο για την επιλογη σου εισαι θεος! ;D ασχετο αλλα μου θυμησε αυτο A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 ασχετο αλλα μου θυμησε αυτο Μαλλον όχι και τοσο ασχετο καθως έχουν παρομοιο arrangement και ισως και καποια chords να ειναι ιδια χωρις να το εχω ελεγξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 και μονο για την επιλογη σου εισαι θεος! ;D +1 διάλεγα τον “Blanka” άμπαλλος ;D ;D ;D ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση