chris gti Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Kαλά...μου αρέσει που επιμένεις...αφού δεν ενδιαφέρεται για τη κιθάρα ;) You took the words right from my (virtual) keyboard... ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Kαλά...μου αρέσει που επιμένεις...αφού δεν ενδιαφέρεται για τη κιθάρα ;) Αχχχ πως με καταλαβαινει ο εμπειρος ερωτιλος συμφορουμιτης...Λοιπον την φεντερ θα παρω... ε οσο να ναι φεντερ γραφει... Μπορει να ξερει απο μαρκες... Τουλαχιστον ας δει το φεντερ . Μην με νομιζει και τζαμπατζη γυφτο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
el-voice Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Εσύ ξέρεις φίλε μου.καλή αγορά.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Αχχχ πως με καταλαβαινει ο εμπειρος ερωτιλος συμφορουμιτης... έχω διαβάσει και τις άλλες ερωτήσεις σου στο forum... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Φίλε Άρη λέω να σε βοηθήσω αν κ διαφωνώ με αρκετά από τα σχόλια άλλων μελών εδώ μέσα για χαζές γυναίκες κλπ. Θα τα παραβλέψω μήπως και σώσεις τα λεφτά σου. Λέω να δανειστείς μια όποια ακουστική / κλασσική από κανένα φίλο σου και να κάνεις τη δουλειά σου. Κρίμα να τα πετάξεις για το 'να μ αγαπάς μόνο'. Προτείνω μάλιστα να κρατήσεις τα 200-300ε και να γραφτείς σε μια σχολή χορού για latin όπου θα ασχολείσαι με αρκετές παραπάνω από μια γυναίκες, συν την δανεική ακουστική, είναι win-win situation. Δε θα χρειάζεται να παρακαλάς το θεό και τους συμφορουμίτες. Αυτή είναι η σοβαρή και όντως φιλική μου απάντηση. Έχω και μια λίγο πιο ειρωνική η οποία είναι κρίμα να μην ειπωθεί: Θυμήσου να μας πεις πως πήγε να το βάλουμε στα απαντημένα :P Seriously κάνω πλάκα, αλλά το ξεχειλώσατε το θέμα για μια ακουστική που δεν σε πολυενδιαφέρει κιόλας :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Φίλε Άρη λέω να σε βοηθήσω αν κ διαφωνώ με αρκετά από τα σχόλια άλλων μελών εδώ μέσα για χαζές γυναίκες κλπ. Θα τα παραβλέψω μήπως και σώσεις τα λεφτά σου. Λέω να δανειστείς μια όποια ακουστική / κλασσική από κανένα φίλο σου και να κάνεις τη δουλειά σου. Κρίμα να τα πετάξεις για το 'να μ αγαπάς μόνο'. Προτείνω μάλιστα να κρατήσεις τα 200-300ε και να γραφτείς σε μια σχολή χορού για latin όπου θα ασχολείσαι με αρκετές παραπάνω από μια γυναίκες, συν την δανεική ακουστική, είναι win-win situation. Δε θα χρειάζεται να παρακαλάς το θεό και τους συμφορουμίτες. Αυτή είναι η σοβαρή και όντως φιλική μου απάντηση. Έχω και μια λίγο πιο ειρωνική η οποία είναι κρίμα να μην ειπωθεί: Θυμήσου να μας πεις πως πήγε να το βάλουμε στα απαντημένα :P Seriously κάνω πλάκα, αλλά το ξεχειλώσατε το θέμα για μια ακουστική που δεν σε πολυενδιαφέρει κιόλας :D respect ;) Με τα latin θα χρειαστεις και μια prs ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Φίλε Άρη λέω να σε βοηθήσω αν κ διαφωνώ με αρκετά από τα σχόλια άλλων μελών εδώ μέσα για χαζές γυναίκες κλπ. Θα τα παραβλέψω μήπως και σώσεις τα λεφτά σου. Λέω να δανειστείς μια όποια ακουστική / κλασσική από κανένα φίλο σου και να κάνεις τη δουλειά σου. Κρίμα να τα πετάξεις για το 'να μ αγαπάς μόνο'. Προτείνω μάλιστα να κρατήσεις τα 200-300ε και να γραφτείς σε μια σχολή χορού για latin όπου θα ασχολείσαι με αρκετές παραπάνω από μια γυναίκες, συν την δανεική ακουστική, είναι win-win situation. Δε θα χρειάζεται να παρακαλάς το θεό και τους συμφορουμίτες. Αυτή είναι η σοβαρή και όντως φιλική μου απάντηση. Έχω και μια λίγο πιο ειρωνική η οποία είναι κρίμα να μην ειπωθεί: Θυμήσου να μας πεις πως πήγε να το βάλουμε στα απαντημένα :P Seriously κάνω πλάκα, αλλά το ξεχειλώσατε το θέμα για μια ακουστική που δεν σε πολυενδιαφέρει κιόλας :D Eβελινα , κανουμε πλακα βεβαια αλλα θελω μια κιθαρα ηλεκτρακουστικη γενικοτεςρα... Απλα το κοριτσι ειναι η αφορμη... Ασε γιατι της εχω κανει πολλα και θελω να την γλυκανω λιγο... Ανεξαρτητα απο αυτο παντως χρειαζομαι μια ηλεκτρακουστικη , βασικων προδιαγραφων για να παιζω κανενα ηρεμο ακοπανιαμεντο... Ομως επειδη ειμαι πολυ αγριος στα ακουσματα μου δεν θελω κατι πολυ ακριβο γιατι δεν θα την χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση... αλλα σε μηνιαια πιθανοτατα... Ή οποτε της κανω βλακειες , θα την χρησιμοποιω για να την γλυκαινω... 8) 8) Αληθεια με αυτην την ηλεκτρακουστικη , την φεντερ εννοω , θα μπορω να της παιξω σεπουλτουρα ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koomis Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Αληθεια με αυτην την ηλεκτρακουστικη , την φεντερ εννοω , θα μπορω να της παιξω σεπουλτουρα ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Οχι με τίποτα... Για σεπουλτούρα χρειάζεσαι τελεκάστερ... ;D ;D ;D ;D Άσχετο, αλλά επειδή μίλησες για το logo, να ξέρεις ότι οι fender δεν έχουν και την καλύτερη φήμη σαν ακουστικές. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 Οχι με τίποτα... Για σεπουλτούρα χρειάζεσαι τελεκάστερ... ;D ;D ;D ;D Άσχετο, αλλά επειδή μίλησες για το logo, να ξέρεις ότι οι fender δεν έχουν και την καλύτερη φήμη σαν ακουστικές. Aυτη που σκεφτηκα να παρω αξιζει τελικα ? Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτο το μπατζετ...? Βασικα θα επαιρνα σκετη ακουστικη αλλα σκεφτομαι οτι ποτε δεν ξερεις , μπορει και να τχρειαστει να παιξω με κανενα ενυσχητη... Ποιες εταιριες εχουν καλη φημη ? Τι διαφορα εχουν οι οβεισον απο τις αλλες ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 μπορει και να τχρειαστει να παιξω με κανενα ενυσχητη... Σε αυτά τα λεφτά...έτσι κι αλλιώς τα ηλεκτρικά είναι της πλάκας...και σε ενισχυτή να τη βάλεις, θα ψάχνεις για προενίσχυση μετά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση