warchief Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 ευχαριστω Νικο θα τον εχω στα υποψιν αν τυχει να τον βρω θα τον δοκιμασω αλλιως αναγκαστικα παω για ακριβοτερες λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antreas K. Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 ας πω και γω λοιπον το pedalboard μου. εχω λιγα πραγματα τα οποια ομως μου χρειαζονται στο 100% κι αυτο πιστευω ειναι το πιο σημαντικο. σιγουρα θα εχουμε συναντησει ολοι μας τυπους η ακομα και φιλους μας που αγοραζουν αγοραζουν και ξαναμανα αγοραζουν πεταλια που στην τελικη τους ειναι αχρειαστα. δευτερο πολυ σημαντικο ειναι καποιος να εχει επιλεξει το καταλληλο πεταλακι για τον ηχο που θελει να φτιαξει. εχω τα εξης: boss volume pedal (FV-500-L) boss bass parametric eq (PQ-3B) boss bass chorus (CEB-3) boss chromatic tuner (TU-2) και ολα αυτα σε gator θηκη με εναν boss μετασχηματιστη εχω στην κατοχη μου επισης και το boss loop station (RC-2) το οποιο δεν μου ταιριαζει και φυσικα δεν εχει μπει στο pedalboard οπως και το boss bass synth (SYB-5) το οποιο ποτε μου δε το χρειαστηκα και το γυρισα. σαν μελλοντικες αγορες σκεφτομαι εναν compressor και ενα octaver κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι της ebs τα οποια εχω δοκιμασει και με καλυπτουν 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2011 επιτελους ηρθε και η βαλιτσα απο Αγγλια και μπορω να ποζαρω κι εγω :P εχουμε και λεμε bass--->korg DT-10 tuner--->ebs valvedrive preamp--->line 6 MM4 modulation-->amp ολα πανω σε ενα kinsman pedalboard προς το παρον ειμαι καλυμενος με αυτα τα λιγα ισως να προστεθει ενας compressor στο κοντινο μελλον ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Το νεο μου pedalboard πλεον και με παντοφλα...θα αλλαξει συντομα αφου παω για νεα θηκη και καποια νεα πεταλακια... το πως τα βολεψα ολα αυτα ειναι θαυμα!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Αφού πούλησα όλο μου τον εξοπλισμό (εκτός από το fuzz), αγόρασα μια πεταλιέρα, την πούλησα, αγόρασα άλλη πεταλιέρα, την πούλησα και ξαναέφτιαξα ένα μικρό pedalboard. Πλέον και μέχρι να την κάνω θα παίζω με τα εξής απλά: Korg Pitchblack -> Sanford and Sonny Bluebeard Fuzz -> Eden WTDI Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RegJohn Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Εδώ είναι (παλι) το δικό μου μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν. 1.Korg Pitchblack Tuner 2.Digitech Bad Monkey 3.Ibanez Phat-Hed PD7 4.Big Muff Sovtek Clone 5.Electro Harmonix Bass Big Muff 6.Electro Harmonix Nano Bassballs 7.Ibanez Synthesizer Bass SB7 8.Digitech Bass Multi Chorus 9.Joyo Tremolo 10.MXR Phase 100 11.MXR Micro Flanger 12.Boss Bass EQ GEB-7 13.Ibanez Delay-Echo DE7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 μάλλον θες μεγαλύτερο board :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RegJohn Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 μάλλον θες μεγαλύτερο board :P Μάλλον, αλλά ένα μεγαλύτερο pedalboard δεν θα χωρούσε στην θήκη που ήδη έχω. Άσε που αν μου κάτσει καλά σαν ήχος ο κλώνος του ρώσικου big muff (τον έφτιαξε πρόσφατα ένας φίλος και ακόμα το ψάχνω) το κανονικό είτε θα παροπλιστεί είτε θα πουληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 free image hosting μετα απο μερικες αλλαγες εχουμε και λεμε bass--> korg dt-10-->boss ph3-->demeter compulator(clone)-->ebs valvedrive-->digitech bad monkey(modded)-->amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Να κάνω κι εγώ ένα update... Bass -> Sennheiser instrumernt port wireless -> Behringer MIC200 (ως limiter) -> EHX Bass Blogger (στην λειτουργία drive) -> Joyo phaser -> Behringer BDI Τα πάντα ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτά εκτός από το phaser που το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση