santorope Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=6731 http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=32016 Τι διαφορά υπάρχει και έχουν τοσο μεγάλη αποκλιση στην τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Ειναι διαφορετικά μοντέλα , διαφορετικών εταιριών που πιθανων να κατασκευάζονται σε διαφορετικα εργοστάσια άλλων χωρων με διαφορετικά υλικά και τις πουλάνε διαφορετικά καταστήματα γιατί να μην έχουν δηλαδη και μεγάλη απόκλιση στην τιμή? Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santorope Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Με τη λογικη αυτη πρεπει να εχουν μεγαλη διαφορα στην ποιότητα, διαφορετικά δεν βλέπω το λόγο κάποιος να επιλέξει το 200 , ποσο μάλλον όταν είναι φτιαγμένες απο σχεδόν ίδια υλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 φιλε μου την κλασσικη κιθαρα πρεπει να την ακουσεις. ακομα και ιδια μοντελα εχουν τεραστια διαφορα στον ηχο. παρε τον δασκαλο σου και παρε οποια σου πει. προς θεου μην παρεις μεσω internet. δεν ειναι ηλεκτρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santorope Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 φιλε μου την κλασσικη κιθαρα πρεπει να την ακουσεις. ακομα και ιδια μοντελα εχουν τεραστια διαφορα στον ηχο. παρε τον δασκαλο σου και παρε οποια σου πει. προς θεου μην παρεις μεσω internet. δεν ειναι ηλεκτρικη. Γνωρίζεις ποια απο τις 2 είναι καλύτερη? Απο τι ξέρω οι stagg είναι λίγο της πλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 φιλε μου την κλασσικη κιθαρα πρεπει να την ακουσεις. ακομα και ιδια μοντελα εχουν τεραστια διαφορα στον ηχο. παρε τον δασκαλο σου και παρε οποια σου πει. προς θεου μην παρεις μεσω internet. δεν ειναι ηλεκτρικη. +1 Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrismes Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 η stagg δεν λεει σε τοσο χαμηλο budget . την αλλη δεν την ξερω αλλα σε 200 ευρω ειναι καλες οι WALDEN ,YAMAHA ,ALHAMBRA .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santorope Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά δεν είναι εφικτό να τις δοκιμάσω, ιγ'αυτό ρωτάω,?? δλδ υπάρχει περίπτωση αυτή η stagg να είναι καλύτερη, απο την άλλη, τόση μούρη πουλάει πια ο νάκας.?? Τη δάσκαλο μου λέτε? Για δώρο θέλω να την πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 αν ειναι για δωρο παρε μια απο το alex pack :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santorope Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 αν ειναι για δωρο παρε μια απο το alex pack :) Bravo, eksipno. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση