Q Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Εγινε γερασιμε ...μας φωτισες. Καλο θα ηταν τα studio ολα να αλλαξουν τροπο συνδεσης δηλαδη οπως και ολα τα LIVE PA, μιας και εσυ μας λες οτι ειναι καλυτερα τελικα να χρησιμοποιουμε unbalanced εξοπλισμο. Αυτο και αν ειναι μπερδεμα του κοσμου! Εγω απλως ειπα οτι ειναι καλυτερα να παρει το παιδι καρτα με balanced ι/ο. .....δεν ειναι καλυτερα ? απαντησε μου σε αυτο και ασε τις θεωριες φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Μαλλον εσυ τα μπερδεύεις τα πράγματα... :lol: Για ενα.... ταπεινο Home studio στο οποιο οι ..καλωδιακες αποστασεις ειναι το πολυ 1-2 μετρα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με τις unbalanced συνδεσεις,ουτε απώλειες ,ούτε θόρυβος. Το να συγκρινεις PA-RECORDING STUDIO εφαρμογες οπου μιλάμε για δεκάδες μετρα καλωδιων με ενα απλο pc based home studio ειναι αδόκιμο :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santa Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 παω για την emu 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 παω για την emu 8) μεγιες απο τωρα λοιπον. περιμενουμε γνωμη :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Εγινε γερασιμε ...μας φωτισες. Δεν ξέρω αν σε φώτισα' date=' αλλά αν διάβαζες σωστά ελληνικά θα φωτιζόσουνα: Καλο θα ηταν τα studio ολα να αλλαξουν τροπο συνδεσης δηλαδηοπως και ολα τα LIVE PA, μιας και εσυ μας λες οτι ειναι καλυτερα τελικα να χρησιμοποιουμε unbalanced εξοπλισμο. Δεν είπα ποτέ αυτό. αν έχει balanced i/o χρησιμοποιείς balanced καλώδια Όλα τα PA έχουν balanced συνδέσεις. Εγω απλως ειπα οτι ειναι καλυτερα να παρει το παιδι καρτα με balanced ι/ο......δεν ειναι καλυτερα ? απαντησε μου σε αυτο και ασε τις θεωριες φιλος Λάθος: εσύ είπες ότι "χάνει DB" με τα unbalanced. Εσύ λοιπόν άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και μίλα με δεδομένα μπας και φωτιστούμε και εμείς. Γεράσιμος Υ.Γ. Φίλε santa, καλή δουλειά με την EMU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Εδώ υπαρχει μια εξηγηση που ισως ξεκαθαρισει λιγο την διαφωνια http://athensmastering.com/phpBB2/viewtopic.php?t=6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Είναι αρκετά ξεκάθαρο αυτό που λέω και που είπε και ο SUPERFUNK. Επιπλέον, μη μπερδεύεστε: το συγκεκριμένο link δεν έχει να κάνει με αυτό που εσύ ονομάζεις "διαφωνία". Αναφέρεται στο σετάρισμα μίας αναλογικής κονσόλας ώστε να δώσει σωστή τάση σε έναν ψηφιακό εγγραφέα όταν αυτή δουλεύει στα +4dBu. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Q Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 H ερωτηση ειναι απλη γερασιμε Τι ειναι καλυτερα για μια καρτα που θα δουλεψει σε home studio να εχει balanced h unbalanced I/O??? Δικη μου αποψη ειναι οτι οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχεις ΒALANCED I/O ...αλλιως γινε hifidelas h DJ ...τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Q Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 Μαλλον εσυ τα μπερδεύεις τα πράγματα... :lol: Για ενα.... ταπεινο Home studio στο οποιο οι ..καλωδιακες αποστασεις ειναι το πολυ 1-2 μετρα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με τις unbalanced συνδεσεις' date='ουτε απώλειες ,ούτε θόρυβος. Το να συγκρινεις PA-RECORDING STUDIO εφαρμογες οπου μιλάμε για δεκάδες μετρα καλωδιων με ενα απλο pc based home studio ειναι αδόκιμο :wink:[/quote'] STUDIO - PA - HOME STUDIO -------------------->BALANCED DJ - HI FI ----------->UNBALANCED και ναι υπαρχει διαφορα ... αντε ηχοληπταραδες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santa Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2006 δεν ξερω τι λετε, :lol: εγω αυτη θα παρω. μολις μ ερθει θα σας πω γνωμες :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση