Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 μερες που'ναι..... ;D funkier_than_funk.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 μερες που'ναι..... ;D Αφού τα είπαμε. Εσύ είσαι κοσμοπολίτης …τι θές τις επαναστάσεις; ;DΗ μόνη επανάσταση που ήθελα να κάνω μετά την ακρόαση είναι να πιω dry Martini αντί για καφέ που πίνω τώρα 8). Τώρα σοβαρά, εμένα μόνο μου βγάζουν τα κομμάτια σου ένα feeling soundtrack- living the high life – ωραία περνάμε στο Acapulco – να βάλω δίκουμπο ή τρίκουμπο κοστούμι το βράδυ- ναι με άσπρη Pochet………………χωρίς να είναι στις προθέσεις σου; Once Again Great Sound. :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 καλα περιμενετε λιγο και θα δειτε τι...αισθηση βγαζουν τα κομματια του κυριου SF. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πάντως….εμένα η ανωτέρω περιγραφείσα αίσθηση είναι η καλλίτερή μου. Μόνο τέτοια μουσική ακούω πλέον….. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Μερες...επαναστασης που ειναι, και γενικοτερης ανατασης, δειτε αυτο... Το shake της χρεοκοπιας του SF... επαιξα λιγο, μονταροντας μια επικη ταινια απο τα 70s, θα αναγνωρισετε ΒΕΒΑΙΩΣ την πρωταγωνιστρια Superfunk's Shake. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Καλά...! Ήρθε κ έδεσε. Μπράβο κ στους δύο! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 επαιξα λιγο, μονταροντας μια επικη ταινια απο τα 70s, θα αναγνωρισετε ΒΕΒΑΙΩΣ την πρωταγωνιστρια Επικό και το montage! Μέσα είσαι! Αν είναι έτσι .....είμαι έτοιμος και εγώ για την επανάσταση....pm please (να οργανωθούμε ;D) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Matawan απλά δεν παίζεσαι. Vive la revolution. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Aφου το κομματι το φωναζε ... τερμα επαναστατικο :D 8) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 ;D υπέροχο το βίντεο κλιπ και άψογη η μουσική επένδυση No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση