santso 4 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Μα σοβαρα τωρα :D :D ..... Δεν ειναι ΙΔΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ? ;D ;D ;D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Εμενα περισσοτερο πλυντηριο μου θυμιζει και το ηχειο τον καδο με το πορτακι :P . Για μπασο ειναι ετσι; Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Οχι.... Για ακουστικη κιθαρα! :P http://www.thomann.de/gr/swr_california_blonde_ii.htm Αχ αυτα τα knobs.... μπασα πριμα.... ή βρασε αυγα ? ;D ;D ;D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Εμενα περισσοτερο πλυντηριο μου θυμιζει και το ηχειο τον καδο με το πορτακι :P +1. ;D xaxa OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Όταν το είχα πρωτοπάρει , ύστερα από μια με δύο μέρες εδέχθην επίσκεψη στο σπίτι μου από την Μάνα μου. Όταν το είδε με κοιτάει απορριμμένη και μου λέει : « Μα τί τα θες τόσα πολλά "μάτια"….και γιατί δεν τα βάζεις στην Κουζίνα;»!!!! Ο Yes, it’s a fact! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Eδω που τα λεμε φιλε Λακη ενα δικιο το ειχε η γυναικα.Κι εγω το ιδιο θα ρωτουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Ειναι αυτο που λεμε κανει και καφε! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Αααχχχ.... Μαναδες.... Εχει πεχτει παντως το εξης σκηνικο: Γνωστος γνωστου τελος παντων ελεγε στη μανα του για ενα σκηνικο ασχετο οταν ειχε παει σχολικη πενταημερη και τους εκατσε καποια στραβη, και λεει " ασε μανα, φαγαμε μια φρικη..." και η μανα απανταει " να,κατι τετοιες αηδιες τρωτε και μετα δεν τρωτε σπιτια σας!!!" :o :o .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Ούτε master chef να ήμουν!!!! Τώρα λογικό μου φαίνεται και εμένα να νομιμοποιούμαι στα μάτια της μάνας μου πιο πολύ σαν μάγειρος παρά ως DRUMMER, μολονότι ξέρει ότι η σχέση μου με τη μαγειρική είναι η ίδια με τη δική της σχέση με την ιστιοπλοΐα! !! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση