ninja Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ear monitor. Μετά από μια αναζήτηση που έκανα, Κατέληξα να πάρω κάποια που να είναι 3 δρόμων. Τα πιο φθηνά που βρήκα είναι αυτά http://www.thomann.de/gr/ultimate_ears_ue_sf_10_pro_triplefi.htm Ξέχασα να σας πω ότι παίζω πλήκτρα. Και επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε και έναν δέκτη. Ας πούμε αυτός θα έκανε γι αυτά τα ακουστικά; Κι αν όχι, γιατί; http://www.thomann.de/gr/db_technologies_iem_500_810650_mhz.htm Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Κανένας δε γνωρίζει αυτά τα ακουστικά; :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Η Ultimate βγαζει γενικα καλα-προσεγμενα και αξιοπιστα ακουστικα. Τα συγκεκριμενα δεν τα γνωριζω - και δεν ηξερα οτι εβγαλε και τοσο φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axi Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 για δεκτη κοιτα τον senheizer η τον shure τα ακουστικα ειναι μια χαρα απλα ο δεκτης που λεσ ειναι πολυ λιγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Μήπως ξέρετε αν τα χει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα; Ρωτάω διότι δεν έχω παίξει ποτέ με τέτοια ακουστικά.Συνήθως έπαιζα με shure ή sennheiser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2011 Γενικά μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω στον δέκτη και τι στα ακουστικά; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση