bsiap Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Γεια σας και χαρα σας. Οποιος φιλος εχει Fender P Bass στην κατοχη του και δε βαριεται ας μου μετρησει απο ακρη σε ακρη το κοκκαλινο nut του μπρατσου. Ευχαριστω. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Μπορεις να μπεις στο site της Fender & να το βρεις μονος σου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Γεια σας και χαρα σας. Οποιος φιλος εχει Fender P Bass στην κατοχη του και δε βαριεται ας μου μετρησει απο ακρη σε ακρη το κοκκαλινο nut του μπρατσου. Ευχαριστω. δεν είναι όλα ίδια. π.χ. το '50s που έχω είναι πιο φαρδύ από τα καινούργια "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Έχω ένα αλλά προχθές το άφησα στο μάστορα για αλλαγή... nut! (δεν κάνω πλάκα) ;D Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να είσαι ο... μάστορας; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 American vintage και classic στα 44,45 mm Όλες οι άλλες σειρές στα 41,3mm Προσοχή ,στην σειρά artist διαφέρουν ανάλογα το μοντέλο πχ στο M.Dirnt είναι 40,4mm κλπ rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Γεια σας και χαρα σας. Οποιος φιλος εχει Fender P Bass στην κατοχη του και δε βαριεται ας μου μετρησει απο ακρη σε ακρη το κοκκαλινο nut του μπρατσου. Ευχαριστω. Εντάξει. Το κανα. Φτιάξε ένα καφέ (ελληνικό, μέτριο) και φέρτον απο δω και σου λέω τ' αποτελέσματα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Precision εχουν βγει και βγαινουν με nut απο 1.75 ιντσες μεχρι 1.5 (Jazz μπρατσο) και anything in between. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Precision εχουν βγει και βγαινουν με nut απο 1.75 ιντσες μεχρι 1.5 (Jazz μπρατσο) και anything in between. Ναι, αλλά δεν θέλει οποιοδήποτε. Θέλει αυτό της Κατοχής............ σου. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Α ρε κοπροσκυλα!!! ;D Audiokosta ελα να τον παρεις τον καφε γιατι ειμαι αρρωστος. Πηρα ενα harley benton p για βανδαλισμο αλλα πανω κατω στα μετρα του fender ειναι το nut του. Edit 41.3 ακριβως ειναι... https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση