trifonas96 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Μπορείτε να μου προτείνετε μέτρια hihat γύρω στα 50-70 ευρώ?Ευχαριστώ!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Mόνο μεταχειρισμένα και ειδικά αν πας μέχρι τα 100ευρώ θα βρείς κάτι σίγουρα αξιοπρεπές. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trifonas96 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ!Απλά το μπάτζετ μου είναι πού χαμηλό και ζητούσα κάτι φθηνό και αξιοπρεπές....Τα μεταχειρισμένα δεν τα εμπιστέυομαι και πολύ από προσωπική πείρα. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefanos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 δεν νομιζω να βρεις τιποτα αξιοπρεπες καινουργιο σε αυτη την τιμη! αγγελιες υπαρχουν αλλα πανε οπως ειπε ο chembeast απο 100€ +++ στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Καινούριο δεν παίρνεις σε αυτά τα χρήματα κάτι έστω μέτριο. Τι έχουν τα μεταχειρισμένα? Αν είσαι προσεκτικός βρίσκεις πολύ καλές ευκαιρίες. Τα μεταχειρισμένα σε αυτά τα χρήματα είναι σχεδόν μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nioniakis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Καλυτερα να ψαξεις για πραγματα που θα σου μεινουν.Αρκει να εχεις λιγο υπομονη.Τα δικα μου χατ τα ερωτευτηκα μπλις τα πρωτοεπαιξα,αλλα μεχρι να τα βρω επαιζα με οτι ναναι...γι'αυτο μαζευε φραγγα.. τούπαπα κουτρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trifonas96 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 OK παιδιά κατάλαβα ούτε εγώ περίμενα να βρω κάτι απλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!Σας ευχαριστώ όλους!Θα μαζέψω κι άλλα φράγγα και μετά βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση