Evilnye Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν είχε παρακολουθήσει κάποιος αυτή τη διοργάνωση. Εγώ την έμαθα χτές τυχαία (!) πηγαίνοντας στο youtbe όπου και είχε το σχέδιο της όπερας του Συδνευ στο logo του youtube. Χτες ήταν η αναμετάδοση της τελικής παράστασης. 101 μουσικοί από 33 χώρες, επιλέχθηκαν από όσους ανέβασαν τα βίντεό τους ως audition για να συμμετάσχουν στην ορχήστρα. (Τόσο από το κοινό, αλλά και από κριτική επιτροπή με συμμετοχές σε ορχήστρες) Τελικά όλοι αυτοί συν κάποιοι επιλεγμένοι σολιστ (πάλι επιλεγμένοι με τον ίδιο τρόπο) έκαναν μια παράσταση στην όπερα του Συδνευ. Δεν είδα πάνω από μισή ώρα, αλλά ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακά. Μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον και η συμμετοχή της Kseniya Simonova (η νικήτρια του Ukraine's got talent με τα φανταστικά σχέδια με άμμο) Πληροφορίες και βίντεο στο κανάλι της διοργάνωσης http://www.youtube.com/user/symphony όπου είναι και όλη η παράσταση εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση