Baskes Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Λοιπόν τα δείγματα είναι έτοιμα. Έγραψα και το vintage αλλα και ένα καινούριο K costaninople 20 medium ride για να γίνει σύγκριση. Στα δείγματα παίζω αρχικά μπαγκέτα με ξύλινο tip μετά ναύλων και τέλος με μαλετες. Περιμένω εντυπώσεις K_Costantinople_20_new.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Baskes Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Και το vintage K_Zildjian_Istanbul_20.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefanos Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 πολυ καλο! βεβαια, δεν νομιζω να πληρωνα 1000€ αν δεν ημουν συλλεκτης για να αγορασω ενα τετοιο πιατο... παντως το constantinople ειναι αρκετα πιο dark και πιο γεματο απο αρμονικες. στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Δε ξερω ποση διαφορα εχουν στη μπιχλα που εχουν πανω τους. Σιγουρα το παλιο πιατο ηταν πιο dark απο το νεο Constantinople. Ο ηχος του ομως σε μου φανηκε κ κατι ιδιαιτερο. Το νεο Costantinople ειχε περισσοτερες αρμονικες και πιο μελωδικο ηχο. Για το γουστο μου πολυ καλυτερος ηχος Ειμαι πολυ περιεργος παντως ποιος αγοραζει αυτα τα πιατα στα λινκ που δωσατε Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση