STEVE G Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 καλησπερα σε ολους.εχω παραγγειλει ηδη ολα τα μερη του νεου μου υπολογιστη και μολις ειναι ολα ετοιμα θα κανω εγκατασταση win 7 home premium 64 bit. αυτο που ακομα δεν εχω αποφασισει ειναι ποια καρτα ηχου θα συνοδευει το καινουργιο συστημα.εχω απογοητευτει ιδιαιτερα διαβαζοντας σε forum αφου ολο και καποιος βρισκεται να βγαλει αχρηστη μια καρτα ηχου η τους drivers της η ακομα και τη συνδεσιμοτητα της(προβλημα με firewire λπ). η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης... 1.)εχει καποιος απο σας δουλεψει με win 7 64 bit και presonus firestudio mobile? τι αποτελεσματα ειχε? 2.)με τη μητρικη που εχω παραγγειλει asus p8p67 b3 θα εχω προβλημα στη συνδεση μου με την καρτα μεσω firewire? 3.)απο την εμπειρια σας εχετε καποια εναλλακτικη λυση καρτας ηχου πανω κατω στα ιδια λεφτα που εχει δουλεψει σιγουρα με win 7 64 bit και χωρις κανενα προβλημα-ρισκο? επισης παραθετω τα βασικα parts της παραγγελιας μου μηπως χρειαστει στην απαντηση σας= 1.asus p8p67 b3 2.intel i5 2400 3.corsair 1600 8 gb (2x4) ευχαριστω πολυ Σταυρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimfil Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη κάρτα αλλά όσες presonus έχω δοκιμάσει δεν είχα προβλήματα με τους drivers σε win7 64bit. Τώρα σε ότι αφορά το firewire, το motherboard σου έχει το VIA VT6308 chipset που η presonus λέει στο manual ότι είναι συμβατό άρα μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα... http://www.pcmajor.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση