Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Κατ' αρχάς αυτό είναι το σόλο που όταν το πρωτάκουσα στα νεανικά μου χρόνια έπαθα τη πλάκα μου. Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να με γοητεύει το ίδιο. Θεωρούσα ότι ορισμένα πράγματα σαν αυτό παιζόντουσαν μόνο από τους original δημιουργούς τους, αλλά φευ υπάρχουν στο διαδίκτυο κάτι κ...παιδα σαν αυτόν που τα παίζουν ακριβώς. Τι να πει κανείς. :'( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 πολύ μπλα μπλα. ::) Μου θύμισες το duel με τον steve vai... εγώ είμαι από τελε μεριά. Crossroads (1986) duel http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Τι μου θυμισες Πριν 2-3 χρονια περιμενα κατι φιλους στην Ερμου στην Εκκλησια. Ξαφνικα ακουω να παιζει ενα κιθαριστας απο την αλλη μερια της εκκλησιας το For the love of God..ΙΔΙΟ...πανω σε Midi file... Κανω το γυρο της πλατειας και πεφτω πανω σε ενα γιαπωνεζο 18 χρονων που ειχε σκασει μυτη με ενα mp3 και ενα μικρο ενισχυτακι συνδεδεμενο σε μια μικρη μπαταρια.. Εκατσα διπλα του..και ο τυπος ηξερε τη μιση δισκογραφια του Vai ... Απιστευτο απογευμα Ο τυπος εκανε βολτα την Ευρωπη παρεα την κιθαρα του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 ...εγώ είμαι από τελε μεριά. ...και 'γω αυτός που χάνει το χαμόγελό του στο 4.37. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Κατ' αρχάς αυτό είναι το σόλο που όταν το πρωτάκουσα στα νεανικά μου χρόνια ..... Το ότι άρχισες να postάρεις David Lee Roth σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 ...και 'γω αυτός που χάνει το χαμόγελό του στο 4.37. ;D ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Πρόκειται για ένα από τα 2-3 αγαπημένα μου μοντέρνα solo, οπότε δεν μπορώ με τίποτα να μην είμαι προκατελημένος. Να πω μόνο ότι ο Ψηλός θεωρητικά προσπάθησε να προσεγγίσει την τεχνοτροπία ενός από τους ήρωές του (του Holdsworth) στο μέρος με τα legato. A, και να προσθέσω ότι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κομμάτι, περισσότερο κι'από τα lead η ρυθμική αγωγή του Vai είναι υπόδειγμα που πρέπει να διδάσκεται. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Το ότι άρχισες να postάρεις David Lee Roth σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. ;D ;D ;D Επειδή την άλλη φορά σου έκανα πλάκα με τον κουρεμένο βλαχοDavid δε σημαίνει ότι δεν τον γουστάρω. Τον πάω με 1000 έχω όλη του τη δισκογραφία με & χωρίς Van Halen και τα Eat 'em and smile & Skyscraper βρίσκονται τακτικότατα στο πικ-απ μου. Ναι τα έχω σε βινύλιο και εξακολουθώ ν' αγοράζω δίσκους. :D Πρόκειται για ένα από τα 2-3 αγαπημένα μου μοντέρνα solo, οπότε δεν μπορώ με τίποτα να μην είμαι προκατελημένος. Να πω μόνο ότι ο Ψηλός θεωρητικά προσπάθησε να προσεγγίσει την τεχνοτροπία ενός από τους ήρωές του (του Holdsworth) στο μέρος με τα legato. A, και να προσθέσω ότι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κομμάτι, περισσότερο κι'από τα lead η ρυθμική αγωγή του Vai είναι υπόδειγμα που πρέπει να διδάσκεται. Συμφωνώ απόλυτα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Επειδή την άλλη φορά σου έκανα πλάκα με τον κουρεμένο βλαχοDavid δε σημαίνει ότι δεν τον γουστάρω. Το ξέρω, απλά μου αρέσει να σε τσιγκλάω!!! ;D Στο σημεία αυτό πρέπει να πάρεις (πάρουμε) θέση (see 0:52) Who'd win in a wrestling match, Lemmy or God? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση