takisffff Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν κάνει δουλειά το αντίγραφο του BEHRINGER UCG102 http://cgi.ebay.co.uk/UK-Guitar-USB-Interface-Link-Cable-PC-MAC-recording-/290545052327?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item43a5d5aaa7 Δεν μ ενδιαφέρουν πολλά πολλά.Μόνο να παίζει με το quitar rig κ να ακούγεται ο ήχος απ τα ηχεία του υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Ναι είναι ακριβώς το ίδιο. Είχα πάρει 4 και για κάποιους φίλους πριν 1,5 χρόνο, και λειτουργούν άψογα. Η ίδια εταιρεία κατασκευάζει και για την Behringer (λειτουργούν με ίδιους drivers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση.Μόνο πες μου αν θα μπορώ να έχω την έξοδο ήχου απ τα ηχεία του υπολογιστή τα οποία είναι multimedia επάνω στην On board κάρτα ήχου ή θα πρέπει να έχω ηχείο συνδεδεμένο επάνω του.Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πως υπάρχει πρόβλημα με δύο κάρτες ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση.Μόνο πες μου αν θα μπορώ να έχω την έξοδο ήχου απ τα ηχεία του υπολογιστή τα οποία είναι multimedia επάνω στην On board κάρτα ήχου ή θα πρέπει να έχω ηχείο συνδεδεμένο επάνω του.Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πως υπάρχει πρόβλημα με δύο κάρτες ήχου. Το έχω κι εγω και μπορώ να επιβεβαιωσω ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Πρέπει να το συνδέσεις με κάποιο τρόπο κατευθείαν με τα ηχεία γιατι πολλά προγράμματα δε βλέπουν δύο κάρτες ταυτόχρονα πχ το amplitube. Στο reaper που χρησιμοποιώ, αφού ετοιμάσω τα υπόλοιπα τρακς, όταν θέλω να γράψω τις κιθάρες το γυρίζω από τις ρυθμίσεις στο interface αυτό, ηχογραφώ και όταν τελειώσω το ξαναγυρίζω στην εσωτερική καρτα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Μόνο πες μου αν θα μπορώ να έχω την έξοδο ήχου απ τα ηχεία του υπολογιστή τα οποία είναι multimedia επάνω στην On board κάρτα ήχου ή θα πρέπει να έχω ηχείο συνδεδεμένο επάνω του.Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πως υπάρχει πρόβλημα με δύο κάρτες ήχου. Ισχύει οτι είπε ο Sad_Baffoon. Ούτε το Guitar Rig αναγνωρίζει 2 κάρτες ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ παιδιά.Οπότε άκυρη η αγορά του. :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση