THEOD Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Μάνο ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια .Κάθισα στο you tube και τσέκαρα όλα τα videosong σου και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είσαι πυρηνικός αντιδραστήρας μουσικής ...σουπερ ;) Κώστα ευχαριστούμε πολύ :) Παίζουμε κάθε βδομάδα στα 40 κ (Ηράκλειο Κρήτης) και τώρα ετοιμάζουμε ένα guitar trio βασισμένο στο ύφος του questions and answers :) RayDTutto θενκς αλλά ο πιανίστας είναι παντρεμένος ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Excellent!! Και είναι δύσκολη εκτέλεση με φωνή- τύμπανα – πιάνο – μπάσο, (με τη φωνή στην ουσία ως μόνο μελωδικό όργανο). Μπράβο Σας. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Excellent!! Και είναι δύσκολη εκτέλεση με φωνή- τύμπανα – πιάνο – μπάσο, (με τη φωνή στην ουσία ως μόνο μελωδικό όργανο). Μπράβο Σας. θενκς LK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Παίζουμε κάθε βδομάδα στα 40 κ (Ηράκλειο Κρήτης) και τώρα ετοιμάζουμε ένα guitar trio βασισμένο στο ύφος του questions and answers :) Πρεπει να κατεβουμε Κρητη εεε? ::) Theod. Σε ευχαριστω εκ βαθους καρδιας για αυτα που μας προσφερεις εδω και καιρο στο νοιζ. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Πρεπει να κατεβουμε Κρητη εεε? ::) Theod. Σε ευχαριστω εκ βαθους καρδιας για αυτα που μας προσφερεις εδω και καιρο στο νοιζ. Πέτρο να σε καλά και σου υπόσχομαι οτι κάποια στιγμή θα βρεθούμε και θα κάνουμε overdose test με μπύρες 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 ... θα βρεθούμε και θα κάνουμε overdose test με μπύρες 8) 8) 8) Μπυραund Midnight. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Πολυ μου αρεσε :) Ο jarret παιζει πιανο? Ολο κατι φωνες ακουω απο μεσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Μπράβο και απο εμένα, πολύ καλό και ώριμο παίξιμο και πολύ καλή εγγραφή! Πάντα τέτοια! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2011 Μπυραund Midnight. ;D Ετοιμάζουμε το Beer For My Father όπως επίσης και το Autumn Beer :P Πολυ μου αρεσε :) Ο jarret παιζει πιανο? Ολο κατι φωνες ακουω απο μεσα ;D Θενξς ντιουντ ;) Mιχαλιος Τζαρετιδάκης (από τα Πεζά τσι Κρήτης) 8) Μπράβο και απο εμένα, πολύ καλό και ώριμο παίξιμο και πολύ καλή εγγραφή! Πάντα τέτοια! ευχαριστούμε πολύ φίλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Πολύ καλό μπράβο! ζεστό! μου αρέσουν οι δυναμικές και το φραζαρισμα του πιανίστα! μονο η προφορά με ξένισε αλλα αυτό δεν είναι θέμα μουσικής! Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση