THEOD Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Γεια σας και από τη μουσική παρέα μας Μια ζωντανή ηχογράφηση πάνω στην πασίγνωστη jazz μπαλάντα του thelonious monk -round midnight Καλή ακρόαση :) round_midnight.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Πολυ ομορφο το χρωμα σας παιδια. Μ αρεσε παρα πολυ well done!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Άντε πάλι να μεταφέρομαι σε ένα όμορφο χειμωνιάτικο στέκι ,με τζάκι , να χιονίζει έξω κι εγώ να σας απολαμβάνω live... 8), πρώτο τραπέζι πίστα... (τι σου κάνει η φαντασία ;D) Σας περιέγραψα ακριβώς αυτό που ένιωσα ακούγοντάς σας, πανέμορφο άκουσμα! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ αγαπημένο κομμάτι. Το παίξατε όπως του αξίζει λέω εγώ. Μπράβο. Μου έλειψε ένα πνευστό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 vagelism gkou jj ευχαριστουμε πολυ για τα καλά σας σχόλια gkou ακουσα το moonchild και είναι πολύ καλό ,σουπερ ;) jj χθες παίζαμε με ένα σαξοφωνίστα σε ένα μπαράκι και παρεπιπτωντος το παίξαμε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Μπράβο ρε Θοδωρή, ωραίο ως συνήθως. Η φωνή δεν με έψησε πολύ, αλλά και πάλι μιλάμε για άλλο επίπεδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Μπράβο ρε Θοδωρή, ωραίο ως συνήθως. Η φωνή δεν με έψησε πολύ, αλλά και πάλι μιλάμε για άλλο επίπεδο! ο μικρός και γλυκός κοκτειλ -μπαρ πιανο τραγουδιστής μας ;D ;D ;D Ευχαριστούμε Ευάκι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Τι να πεις γι' αυτό! Από κάθε άποψη άψογο! Respect my friend! Total respect! Πολύ θέλω να σας δω live!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2011 Πολύ θέλω να σας δω live!!! Κι εγώ αλλά που , πότε ? .... μιλάτε βρε παιδιά ... γιατί δε μιλάτε ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2011 Ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ή εκτέλεση. Πολύ καλή φωνή. Ο crooner θέλει δουλειά στην προφορά όμως. Δεν ξέρω αν σου το χω πει αλλά τον αγαπώ τον πιανίστα σας - ο ίδιος είναι; (Αν, όχι αγαπώ τους πιανίστες σας) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση