gpergeris Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 καλησπερα.εχω το metal zone.και εκει που μου δουλευε κανονικα.καποια στιγμη το πατησα να ανοιξει και ενω αναβει το λαμπακι δεν βγαζει ηχο.ενω οταν το παταω να κλεισει και κλεινει το λαμπακι βγαζει ηχο(clean). ξερει κανεις τι γινεται? μην ακουσω οτι εχω βερδεψει τα καλωδια ελεος:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Mηπως εχεις μπερδεψει τα καλωδια? WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Ναι. Για δες τα καλώδια. Μπορεί να είναι εκεί το πρόβλημα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpergeris Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 μα δεν νομιζω.γιατι αλλιως δεν θα εβγαζε ηχο οταν ηταν κλειστο:S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 μπαταριες καλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpergeris Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 εβαλα μπαταριες..και σημερα πηρα το κανονικο της ανταπτορα..@@@ πφφ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 ξερω γω μονο προβλημα με τις επαφες παιζει να εχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpergeris Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 τα clean γιατι τα βγαζει τοτε..? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 οταν δεν ειναι engaged to petali κανει bypass αρα στην ουσια ειναι σαν να παιζεις με ενα διπλασιο καλωδιο τιποτε παραπανω.ετσι πιστεβω τουλαχιστον.ε και συ....τι το ηθελες το metal zone?τοσα και τοσα αλλα υπαρχουν....αλλα περα απο την πλακα δεν ξερω ουτε αν φτιαχνεται ουτε ποσο θα σου παρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpergeris Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 τυχαινει να το εχω 2 χρονια.:P δεν ξερω μια χαρα μου δουλευε μχρι μια μερα που αλλαξα μπαταρια..και τωρα ρευμα..τπτα...να δοκιμασω καλωδια λες δλδη..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση