freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Τελικά βρε Σταύρο τα ξανάγραψες τα φωνητικά? Οχι... Αφου στο χω πει.. Αν αφησω κατι,παει τελειωσε.. Δεν πειραζει,εχει την ατελεια του αυθορμητισμου που δινει κι αυτο μια..παιδικοτητα.. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Δεν πειραζει,εχει την ατελεια του αυθορμητισμου που δινει κι αυτο μια..παιδικοτητα.. ;) Δεν το συζητώ, εννοείται. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Ρισπεκτ και πάλι, ειδικά για την ενορχήστρωση, αν μοιραζόσουν και λίγες πληροφορίες για το σεταπ σου/τρόπο ηχογράφησης θα σου ήμουν (όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω) υπόχρεος! keep going!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Aυτο το μετεωρο που χει η φωνη στην αρχη,περισσοτερο δινει τελικα παρα αφαιρει. Και πραγματικα το χω ακουσει πολλες δεκαδες φορες. Στην αρχη μου ακουγοταν καπως-σα να μην παταει απολυτα-αλλα τωρα αυτο ακριβως το μετεωρο του πραγματος ειναι που μ αρεσει στη μελωδια της φωνης.Ειναι το feeling που βγαζει και ο τροπος που ναι τραγουδισμενο.Και πολλες φορες το αρτιοτερο τεχνικα δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλο-ειδικα στο ειδος που παιζει ο Σταυρος. Σκοτω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Ρισπεκτ και πάλι, ειδικά για την ενορχήστρωση, αν μοιραζόσουν και λίγες πληροφορίες για το σεταπ σου/τρόπο ηχογράφησης θα σου ήμουν (όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω) υπόχρεος! keep going!!! Ειναι απο τα πρωτα κομματια που ειχα αλλαξει σετ απ,γραφοντας εξ ολοκληρου σε υπολογιστη(πριν απ αυτο μεσολαβουσε αναλογικη κονσολα και εξωτερικοι επεξεργαστες). Θα επανελθω με λεπτομερειες οταν θα χω λιγο χρονο! Σ ευχαριστω πολυ! Aυτο το μετεωρο που χει η φωνη στην αρχη,περισσοτερο δινει τελικα παρα αφαιρει. Και πραγματικα το χω ακουσει πολλες δεκαδες φορες. Στην αρχη μου ακουγοταν καπως-σα να μην παταει απολυτα-αλλα τωρα αυτο ακριβως το μετεωρο του πραγματος ειναι που μ αρεσει στη μελωδια της φωνης.Ειναι το feeling που βγαζει και ο τροπος που ναι τραγουδισμενο.Και πολλες φορες το αρτιοτερο τεχνικα δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλο-ειδικα στο ειδος που παιζει ο Σταυρος. Σκοτω! Περιεγραψες αυτο που σκεφτηκα τοτε και δεν το ξαναεπιασα! Χαιρομαι που αρεσει κι ετσι! :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση