freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ Korgius! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 ενα απο τα καλυτερα clips που εχω ακουσει.. εχεις και φωνη με ωραιο γρεζι full repeat ευγε freerock... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2011 Να σαι καλα φιλε panagiwtis! Σ ευχαριστω για το σχολιο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Korgius... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ mikresdiadromes! Χαιρομαι που σου αρεσε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Πάρα πολυ καλό όπως πάντα. Ισως έπρεπε όντως να είχες κατασταλαξει παραπάνω στην μελωδική γραμμή που θα ακολούθουσες στα ψωνητικά στην αρχή (ψαχνοντας την τελειότητα) αλλά δεν είναι κάτι το μεμπτό. 5.14" και νόμιζα οτι ήταν δυο λεπτά. Αυτά είναι. Το σόλο στο τέλος είνια το κερασάκι στην τούρτα ...άψογο! Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Σ ευχαριστω για μια ακομα φορα Loki! Τα φωνητικα ξαναγραφτηκαν...με την ιδια σχεδον μελωδικη γραμμη αλλα χωρις ''φαλτσα''. Μαλλον δεν ειναι θεμα μελωδικης γραμμης αλλα κακης αποδοσης αυτου που ειχα στο μυαλο. Χαιρομαι που παρα το μεγαλο σολο στο τελος,δεν κουρασε και περασε ''νερο'' στ αυτια σου!(ο χρονος ;D) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 με αφορμή το Feels like είπα να κοιτάξω και κανά παλιότερο τραγουδάκι σου.... ένα ακόμα τρομερό κομμάτι με εισαγωγή...κλιμάκωση...και τρομερό τέλος (το μεγάλο σόλο δε με χάλασε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα....τα κυνηγάω κάτι τέτοια αν ο κιθαρίστας αξίζει!) συγχαρητήρια ξανά για όλα τα του κομματιού, το'χεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Σ ευχαριστω και παλι hot sauce! Που το ξεθαψες κιολας! :o Να σου πω οτι ειναι απο τα πολυ λιγα τραγουδια μου,που σποραδικα ακουω ακομα.... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Να σου πω οτι ειναι απο τα πολυ λιγα τραγουδια μου,που σποραδικα ακουω ακομα.... Τι λε ρε, σοβαρά? Εγώ το άκουσα και χθες και σήμερα (σοβαρά μιλάω). :D Τελικά βρε Σταύρο τα ξανάγραψες τα φωνητικά? Αν ναι, ανέβασε νέα version, για μας τους "λάτρεις" του κομματιού. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση