broxopios Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Γειά σε όλους Πρόσφατα πήρα το Voodoo lab 2 plus είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ωστόσο έχω τρια πετάλια τα οποία θέλουν 3,5 jack καλώδιο με reverse polarity. Το voodoo lab είχε μέσα μόνο ένα τέτοιο και θα ήθελα να μου πείτε από που μπορώ από Ελλάδα να προμηθευτώ. Θα ήθελα όμως αυτό της voodoo lab μιας και όταν δοκίμασα το αντίστοιχο από το powerplant δεν έκανε (ίσως δεν είχε ενσωματωμένη την αλλαγή πολικότητας). Μιας και σήμερα πάω Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς άν υπάρχει κάποιο μαγαζί που μπορώ να βρω αυτό το καλώδιο? http://www.thomann.de/gr/voodoo_lab_pedal_cable_ppmin.htm Θα μπορούσα να το παρω και από τον Thomann αλλά δεν αξίζει να πληρώσω 20€ μεταφορικά για 2 καλώδια που συνολικά κοστίζουν 8€ Αν πάλι από Θεσσαλονίκη δεν έχετε κάποιο μαγαζί στα υπόψιν μπορώ και από Αθήνα να τα προμηθευτώ. Λοιπόν ακούω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELalek Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 μηπως μπορεες να βρεις καποιο τετοιο καλωδιο σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων??η να στο φτιαξει ενα ηλεκτρονικος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELalek Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 ψαξε λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Σου το φτιάχνει άνετα ένας ηλεκτρονικός. Άσε που μπορεί να το βρείς και έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Τους ηλεκτρονικούς στην πολη μου δεν τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, ξέρει ο elalek. Απλά το βρήκα σαν ευκαιρία τώρα που πάω θεσσαλονίκη αν έχει κάποιο μαγαζί να τα πάρω έτοιμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση