makispoll Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Γεια χαρά στο φόρουμ. Αποφασισα να κανω μια αναβαθμιση στα ηλεκτρικα της Japan stratocaster μου μιας και ο επιλογεας εβγαζε προβληματα και δεν "επιανε" σωστα πολλες φορες. Με την ευκαιρια ειπα να αλλαξω και τα ποτενσιομετρα και να βαλω και εναν orange drop πυκνωτη. Αγορασα απο το ebay ενα kit που συμφωνα με τον πωλητη περιειχε ενα ΟΑΚ USA επιλογεα, 3 CTS pots και εναν orange drop πυκνωτη. Αφου ακολουθησα το σχεδιο που ηταν μαζι με το κιτ...το χαος..... Στη θεση ενα (εκει που επρεπε να παιζει ο bridge) ακουγεται ο neck, στη θεση 2 παλι μονος του ο neck ενω στις υπολοιπες καθολου ηχος. Υπενθυμιζω οτι ο OAK επιλογεας εχει διαφορετικη διαταξη απο τους κλασσικους Fender. Υποπτευομαι ομως οτι αυτος που μου εστειλε το κιτ εκανε λαθος και εβαλε τελικα κλασσικο fender η καποιον αλλο τελοσπαντων με διαφορετικη διαταξη και γι'αυτο προκληθηκε το μπερδεμα. Πριν ομως επιχειρησω να αλλαξω το wiring για κλασσικο switch, εχετε κατι αλλο να προτεινετε; Μηπως τελικα φταιει κατι αλλο και μου διαφευγει; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Αφού βεβαιωθείς ότι όλα τα υλικά που παρέλαβες υπάρχουν στο σχέδιο, έλεγξε προσεκτικά τις συνδέσεις που έκανες βάση σχεδίου. Μπορεί άθελά σου να έχεις κάνει κάπου κάποιο λάθος στις συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση