hyperpanos Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Με αρκετά λαθάκια, όσο μου επιτρέπει το κουλό μου δεξί χέρι :) ;D ;) ql_kirk_hammet_style_0.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Μια χαρα εισαι! Παντος εαν δεν το ελεγες, θα πιστευα οτι τα λαθακια ειναι απο το αριστερο. ::) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 και τα δυο σπασμένα και σιδεριασμένα είναι, απλά το δεξί είναι πιο σοβαρά, και δεν ακολουθεί ακριβώς τις εντολές του εγκεφάλου. Τέλος πάντων, τα έχω ξαναπεί, αυτά έχουν οι μηχανές, και οι εξηντάχρονες γιαγιάδες οιυ οδηγούν κλούβες!!! ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Δεξι κι αριστερο χερι metal on metal δηλ. Παντως μ αρεσει πολυ φιλε hyperpanos και το παιξιμο και το feel που βγαινει.Αξιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2011 Ναι, όπως το είπες όλα μέταλ!!! Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση