panos_mld Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 βάζοντας 2 ηχεία σε ένα κανάλι ρίχνω την αντίσταση που βλέπει ο ενισχυτής στα 4 Ω. τα mrx 515 στα 4 Ω ποσα watt χρειαίζονται??? Χρειάζεσαι 1600watt στο κανάλι για να παίξεις τα ηχεία σου άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mrsoundmike Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2011 Πάντως εαν θέλεις να δουλεύεις 2 ηχεία σε κάθε κανάλι δοκίμασε και αυτόν: http://www.thomann.de/gr/qsc_rmx5050.htm, και τα ηχεία δουλεύουν άνετα και όπως πρέπει. Έχω ακούσει ότι τα jbl δουλεύουν πολύ καλά και με qsc και μην κολλάς τόσο με τους crown. Εντάξει είναι πολύ καλοί ενισχυτές αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτεροι. Θα σου πρότεινα lab gruppen αλλά είναι πολύ ακριβοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arme72 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 παιδια γεια σας ,εχω βρει τον elx 5000 apo ενα φιλο για να οδηγησω 4 ηχεια electrovoice zx5 600 waat 8 ohm ...θα τα βαλω δυο σε καθε εξοδο ..O telikow bgazei 2x1800 sta 4 οημ ..πειτε μου γνωμες αμεσα...Ο τελικος ειναι καινουριος δεν τον δουλεψε περισσοτερο απο δυο φορες...Στη κουτα του ειναι ,δε με πειραζει που ειναι βαρυς,θελω μονο να μου δωσει τα watt τον αγοραζω σε τιμη που συμφeρει...Παιδια περιμενω γνωμες ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arme72 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 ? Πέρασαν 22 ολόκληρα λεπτά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arme72 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 μη σου πω και λιγο περισσοτερα απο 22 λεπτα!!!!! Ξερεις ψαχω πληροφοριες γιατι πρεπει να αποφασισω αμεσα...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση