Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες... για το τι συμβαίνει στην Ιαπωνία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φασιστες και ρατσιστες ειναι σαν λαος.Δεν ειναι αλαζονες?στα κινεζακια τι κανανε στους Σινοιαπωνικους πολέμους?

Νόρντικ λυπαμαι αλλά ταξιδεύω και δε μπόρεσα νωρίτερα να δω το ποστ ,ίσως να είχαμε αποφύγει 10 σελίδες ανάλυσεις για διάφορα θέματα.

Εγραφα λοιπόν ,ότι οι Ιάπωνες έχουν τη δύναμη που τους παρέχει η γνώση ,χωρίς να είναι αλαζόνες ,σε σχέση με τις γνώση δλδ και τη χρήση της .Δεν είπα ούτε ότι είναι ,ούτε ότι δεν είναι ρατσιστές,πολεμοκάπηλοι,ιμπεριαλιστές κλπ κλπ .

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 308
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

εστρωσε μετα?

Ε ναι, από εκεί που έβγαζαν ο ένας τα δόντια και τα μάτια του άλλου, μετά αγαπηθήκανε...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

εστρωσε μετα?

Πήρε ανάσα.

Μετά από τις φωτιές, πληγές και κατακλυσμούς, ε Θεός είναι, δεν είναι Ιάπωνας.

Εξάλλου είχε στείλει αντιπρόσωπο να τα κανονίσει......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Και δοκιμάζει την αγάπη τους με σεισμούς και τσουνάμια.

Ρε βάλτε όλη τη Βίβλο να τελειώνετε......

Ναι, το πρώτο κομμάτι λέγεται κοινωνική συνείδηση.

Το δεύτερο κοινωνική αναλγησία.

Μπερδεύτηκες λίγο.

Δεν μπερδευτηκα εσυ δεν καταλαβες.Στο πρωτο αναφερομαι σε εθνικο επιπεδο, στο δευτερο αναφερομαι σε διεθνες επιπεδο...Αυτ τα κοινωνικα που μου λες δεν τα καταλαβαινω... ;D

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

επισης σκοτωνουν αβερτα φαλαινες και πιανουν καρχαριες τους βγαζουν τα πτερυγια και τους πετανε πισω στη θαλασσα αφηνοντας τους να ψυχοραγουν

επισης σκοτωνουν αβερτα φαλαινες και πιανουν καρχαριες τους βγαζουν τα πτερυγια και τους πετανε πισω στη θαλασσα αφηνοντας τους να ψυχοραγουν

Αλήτες. Να έρθουν στην Ελλάδα να τους δείξουμε με τι αγάπη, στοργή και προδέρμ φερόμαστε στα ζώα (μόνο και μόνο από χόμπι, χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον), να μάθουν πέντε πράγματα οι βάρβαροι...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Αλήτες. Να έρθουν στην Ελλάδα να τους δείξουμε με τι αγάπη, στοργή και προδέρμ φερόμαστε στα ζώα (μόνο και μόνο από χόμπι, χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον), να μάθουν πέντε πράγματα οι βάρβαροι...

Τωρα σοβαρα....ξερεις πολλους χομπιστες κυνηγους στην Ελλαδα? Γιατι εγω ξερω παρα πολλους (και εγω κυνηγαω πολλες φορες στην πατριδα μου τον Ταυγετο, αλλα οτι πιανω το τρωω) οι οποιοι τρωνε οτι πιανουν...Ρε παιδια μην τρελαινεστε ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...τα ζωα ειναι για να τα τρωμε...(οσα τελοσπαντων τρωγωνται)

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

Πάντως για όσους είχαμε την ατυχία να δούμε το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ντοκιμαντέρ με τα δελφίνια στην Ιαπωνία, νομίζω ότι αυτό το ζήτημα είναι πραγματικά κρίμα. Αν δε συχαινόμουνα τις νεοεποχίτικες μ***κιες θα έλεγα ότι το τσουνάμι είναι η εκδίκηση της θάλασσας για τα παιδιά της.

δεν επιασες το χιουμοριστικο υφος του post μου.

και μην πεφτεις στην παγιδα του οτι επειδη τα κανουν αυτα οι ιαπωνες ερχονται σε αντιπαραθεση με τους ελληνες που ειναι φιλοζωοι.

αν πω τη γνωμη μου για τους ελληνες μπορει να φαω και ban, αστο καλυτερα δε με πιανεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου