Gianniss Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Επεσαν στα χερια μου το ce-2 και το dm-100 μετα απο ψαξιμο σε παλιο εξοπλισμο ενος φιλου. Για το ce-2 εχω διαβασει μερικα πραγματα οπως: black label, green label, black screw, silver screw κλπ, αλλα δεν καταλαβα και πολλα πραγματα. Το σιγουρο ειναι οτι το δικο μου ειναι made in japan. Για το dm-100 δεν μπορεσα να βρω σχεδον καμια σοβαρη πληροφορια. Ειναι επισης mij. Θα το εκτιμουσα αν καποιος μου εδινε καποιες πληροφοριες και για τα δυο. Δηλαδη να μου εξηγουσε τι ακριβως ειναι τα black label, green label κλπ..., ποτε περιπου ειναι κατασκευασμενα, την ποιοτητα τους και ισως μια εκτιμηση της τιμης τους. Παραθετω μερικες φωτογραφιες. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Κανεις δεν ξερει? Οκ, ενα bump και μετα θα προσπαθησω να ψαξω μονος μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Τα labels έχουν να κάνουν με κάποιες περιόδους παραγωγής. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Ποιά είναι τα serial number των μηχανημάτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Τα labels έχουν να κάνουν με κάποιες περιόδους παραγωγής. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Ποιά είναι τα serial number των μηχανημάτων; Ευχαριστω για την απαντηση. Το s.n. του ce-2 ειναι 627000. Του dm-100 δεν μπορω να βρω που αναγραφεται. Θα το κοιταξω καλυτερα και αν το βρω θα ξαναποσταρω. Οπως αναφερω και πιο πανω, θα ηθελα γενικες πληροφοριες οπως περιπου ποτε εχουν κατασκευαστει, αν θεωρουνται κατα καποιο τροπο συλλεκτικα, αν αξιζουν κατι, αν θεωρουνται ''καλα''. Οχι οτι προκειται να τα πουλησω, αφου δεν ειναι καν δικα μου, αλλα ενος φιλου(οπως αναφερω στο πρωτο ποστ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Ριξε μια ματια μηπως βγαλεις ακρη. Αρκετα μπερδεμενα θα ελεγα οτι ειναι παντως http://www.bossarea.com/labels/labels.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Ριξε μια ματια μηπως βγαλεις ακρη. Αρκετα μπερδεμενα θα ελεγα οτι ειναι παντως http://www.bossarea.com/labels/labels.htm Χρησιμο! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Το συγκεκριμένο CE-2 είναι κατασκευής τέλη 1985 αρχές 1986. Λογικά πρέπει να είναι Japan. Το DM-100 είναι επίσης Japan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Το συγκεκριμένο CE-2 είναι κατασκευής τέλη 1985 αρχές 1986. Λογικά πρέπει να είναι Japan. Το DM-100 είναι επίσης Japan. Οτι ειναι japan το ξερω, καθως το λεει και στα πεταλια.(το αναφερω και στο πρωτο post). Για τη χρονολογια δεν ειχα ιδεα. Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση