Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει σοβαρός λόγος να αγοράσω από Ελλάδα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικα εχω κοψει το εξωτερικο γιατι εχω βρει καποια καταστηματα που ανετα μπορω να αναφερω εαν θελετε,  που μου κανουν τιμες Θωμα και μιουζικ στορ αντε με μια διαφορα χοντρικα 30-40 ευρω για αγορα 1500ε. 

Δε συζηταω καν για πεταλια καλωδια κλπ οπου οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.

Γενικα δε μ αρεσει να περιμενω ενω μπορω να το εχω ΤΩΡΑ και να εχω και την ευχαριστηση να γνωρισω και καποιους πολυ αξιολογους πωλητες ή μαγαζατορες και να γινει και μια σχεση εμπιστοσυνης εκτος της πελατιακης η οποια σε βαθος χρονου μονο ωφελος θα φερει....(υπαρχουν και τα παραδειγματα προς αποφυγην αλλα εκει απλα δεν ξαναπαταω...)

Πιστευω οτι πλεον πηρανε το μηνυμα οι εισαγωγεις και οι καταστηματαρχες και βελτιωνουν τιμες και σερβις ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φυσικά και μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Να αναφέρω ενδεικτικά ότι αγοράστηκε ένα ηλεκρικό piano της yamaha χωρίς να αναφέρεται ότι είναι b-stock και όταν το παραλάβαμε είχε μέσα presets από χρήστη και γρατζουνιές-χτυπήματα.

Σε άλλη περίπτωση παρήγγειλα ένα ενισχυτή ακουστικών της sm pro audio και ήρθε "καμμένος" και με πολλά σημάδια χρήσης.

Αν θες έχω κι άλλα παραδείγματα αλλά νομίζω πως έγινα σαφής.

Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αυτό που μου έτυχε εμένα είναι κανόνας.

Από την άλλη είναι ένα καλό επιχείρημα για μην ορκίζομαι στην  αξιοπιστία του Γερμανού.

Tί να πώ!!! 2 φορές στο ίδιο άτομο τέτοιο πράγμα? Εγώ πάντως σε όλες μου τις αγορές ήμουν ευχαριστημένος. Μάλλον είσαι η εξέρεση του κανόνα.

Προσωπικα εχω κοψει το εξωτερικο γιατι εχω βρει καποια καταστηματα που ανετα μπορω να αναφερω εαν θελετε,  που μου κανουν τιμες Θωμα και μιουζικ στορ αντε με μια διαφορα χοντρικα 30-40 ευρω για αγορα 1500ε. 

Δε συζηταω καν για πεταλια καλωδια κλπ οπου οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.

Γενικα δε μ αρεσει να περιμενω ενω μπορω να το εχω ΤΩΡΑ και να εχω και την ευχαριστηση να γνωρισω και καποιους πολυ αξιολογους πωλητες ή μαγαζατορες και να γινει και μια σχεση εμπιστοσυνης εκτος της πελατιακης η οποια σε βαθος χρονου μονο ωφελος θα φερει....(υπαρχουν και τα παραδειγματα προς αποφυγην αλλα εκει απλα δεν ξαναπαταω...)

Πιστευω οτι πλεον πηρανε το μηνυμα οι εισαγωγεις και οι καταστηματαρχες και βελτιωνουν τιμες και σερβις ....

Πολύ όμορφη η σκέψη σου για τη γνωριμία με τους ανθρώπους που έχουν ή δουλεύουν στα μαγαζιά, +1 απο μένα.

Απλά σκέψου αυτοί που μένουν επαρχεία (όπως εγώ) και δεν έχουν δυνατότητα να έχουν επαφή με καταστήματα τα ιντερνετικά καταστήματα είναι μονόδρομος.

Έχει συμβεί κι άλλες φορές.

Απλά 2 σου ανέφερα.

Ίσως και να είμαι η εξαίρεση.

Πάντως προτιμώ να αφήσω τα λεφτά μου σε έναν σωστό Έλληνα μαγαζάτορα-υπάλληλο παρά στην απρόσωπη "Γερμανική" εταιρία.

Ο σωστός Έλληνας θα σου δείξει από κοντά το προιόν, θα σου κάνει προτάσεις, θα σου παρέχει και κάποιες εξτρά υπηρεσίες.

Και στο φινάλε μπορείς και να του φέρεις το όργανο στο κεφάλι αν σου κάνει τη στραβή ;D

Για να μη συζητήσω μπορεί να υπάρχουν και ευκολίες στην πληρωμή.

Ο τίτλος does not compute. Δεδομένου ότι αυξάνονται τα προιόντα που τα βρίσκεις φθηνότερα εδώ, δεν καταλαβαίνω το ερώτημα. Είμαστε υπεύθυνοι για το πορτοφόλι μας. Αν βαριέσαι να ψάξεις με δυό κλίκ παραπάνω και άντε κανά τηλεφώνημα, τι να πώ.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

• Guru

Απλά σκέψου αυτοί που μένουν επαρχεία (όπως εγώ) και δεν έχουν δυνατότητα να έχουν επαφή με καταστήματα τα ιντερνετικά καταστήματα είναι μονόδρομος.

Όντως, η γνωριμία τετ-α-τετ είναι εντελώς διαφορετικά από το απρόσωπο ιντερνετ. Τελικά μάλλον ισχύει αυτό που έλεγαν κάποιοι πολύ παλιά, Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.

Setupάκι το λένε.

Βλέπεις πολύ Μαμαλάκη. ;)

Ο μαμαλάκης κανει setupακια στα πιατα του?Σαν να λέμε πήρε βατόμουρο και το έκανε MintBerry Crunch? :P

Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω υποκοριστικό όρο για μία διαδικασία που περιλαμβάνει κοψε ξύλο-μέτρα αποστάσεις-τοποθέτησε το ξύλο χωρίς να πληγώσεις το χρώμα.Σε κάθε πρώτο setup στην εκάστοτε κιθάρα,σταθεροποιώ το τρέμολο χρησιμοποιώντας 2 κομμάτια μαόνι(τα οποία,πολλές φορές,δίνω εγώ στον τεχνικο).Και το να μπαίνει καποιος σε αυτη τη διαδικασία free of charge,όταν σου έχει ήδη πουλήσει ένα όργανο σε τιμή ανταγωνιστική για όλους (Έλληνες και μη),είναι για μένα,δειγμα επαγγελματισμου,και φυσικά πολύ ευχάριστο-ειδικά για την τσέπη μου ;D ;D.

Εν πάσει περιπτώση,για να μήν βγούμε και off-topic,ο γερμανός σαφώς και δεν θα εμπαινε σε τέτοια διαδικασία.Μπορεί να μην έμπαινε ακόμα και αν του το πήγαινα εγώ προσωπικά στην Γερμανία.(Το τελευταίο φυσικά και είναι υποθετικό.Δεν μπορω να γνωρίζω κατι τέτοιο.)

Α! Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι οτι το free of charge και το Deutschland δεν συμβαδίζουν.

Αγόρασα ηχεία (mackie) από thomann κι επειδή παρουσίασε το ένα πρόβλημα στο woofer μετά από 2 μήνες,οι ανθρώποι μου έστειλαν Ups σε 3 ημέρες, το παρελαβαν και στη συνέχεια μετά από 2 εβδομάδες μου ηρθε καινούργιο του κουτιόυ :o :o :o(το παλιό είχε ένα σημαδάκι από εμένα)

Αγοράζω Yamaha PSR S910 Κούτα πριν 10 μήνες,από που αλλού φυσικά...και στον πρώτο μήνα το master volume χρατς-χρουτς.Του ρίχνω σπρεί καθαριστικο επαφών (με λάδι),μέχρι W-40 του έριξα,αλλά αυτό απιμένει.

Τι μου λενε οι άνθρωποι;Δεν συμφέρει λόγο μεταφορικών από Μακεδονία-Αθήνα να επισκευαστεί κ.λ.π. τους λέω στείλτε μου το ποτενσιόμετρο να το περάσω εγώ τουλάχιστον και μου λεν κοστίζει 3,60€.

Είχα να αγοράσω χρόνια από Ελλάδα και ξέρετε μωρέ...με είχε πιάσει λίγο το πατριωτικό.

Ενταξει τώρα μου πέρασε.

Αυτός που λες φίλε taskor (και σε ποιόν δε έχει τύχει) είναι δείγμα καλού-κακού επαγγελματία όχι Γερμανού-Έλληνα.

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί επαγγελματίες στην Ελλάδα και πρέπει να τους προτιμάμε και να τους στηρίζουμε.

Βέβαια η ευκολία του internet και η αξιοπιστία που μπορεί να σου προσφέρει ένα μεγάλο e-shop είναι αδιαμφισβήτητα.

Αλλά ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί.

Έχω να σου πω πολλά παραδείγματα καλού Έλληνα επαγγελματία.

Αγοράζω Yamaha PSR S910 Κούτα πριν 10 μήνες,από που αλλού φυσικά...και στον πρώτο μήνα το master volume χρατς-χρουτς.Του ρίχνω σπρεί καθαριστικο επαφών (με λάδι),μέχρι W-40 του έριξα,αλλά αυτό απιμένει.

καλο ειναι να αποφευγεις τα σπρει με λαδι...κανουνε χειροτερη ζημια απο οτι να μην ριξεις καθολου...μενει το λαδι μεσα στην επαφη,και μετα απο λιγο καιρο,δημιουργει ενα στρωμα λασπης (λαδι + σκονη που μαζευεται)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου