lgbesios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Τι είναι αυτό; ρε κορίτσι δεν ρωτάνε ''τι είναι αυτό'' ,άλλα ''που είναι αυτό'' ;D http://www.myspace.com/nikosblues rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Τι είναι αυτό; Νεούδια. ;D Ναι, ήταν πάντα οργανωμένες. Το "επίσημες" είναι πάντα θέμα ερμηνείας. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Nεούδια... ;D Νεούδια. ;D Έστω το δέχομαι για να κοροϊδεύω κ τον εαυτό μου λίγο. Ρε κάνεις του lgbesiou κ του Νικόλα αντίπαλη οργάνωση :P 2 λάιβ έχει Παρασκευή κ Σάββατο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Ρε κάνεις του lgbesiou κ του Νικόλα αντίπαλη οργάνωση :P κάνε φίλους να δεις καλό... και που στην γειτονιά του και θα τζαμάραμε μαζί ...μάλλον δεν αντέχει πλέον το παραλήρημα του κόσμου όταν ανεβαίνει στην σκηνή ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 κάνε φίλους να δεις καλό... και που στην γειτονιά του και θα τζαμάραμε μαζί ...μάλλον δεν αντέχει πλέον το παραλήρημα του κόσμου όταν ανεβαίνει στην σκηνή ;D Μου είπε ο Λου κι ο Λιας (http://www.halfnote.gr/parastasi.php?fun=enlarge&p_id=450) να είμαι ζεστός και έτοιμος την άλλη βδομάδα. Εκεί να δεις βρακάκι και σουτιέν που θα γεμίσει το πάλκο. :P Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 μεταξωτό! ;D τι να κάνουμε half note είναι αυτό ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Εμένα μου έπεσε βαρύς ο κος Bloom. ;D O Eric? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Χιλιόχρονος Νεστοράκο. Κερνάς έμαθα την Παρασκευή; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 χρόνια πολλά και καλά Κερνάς έμαθα την Παρασκευή; ;D ξέρεις που ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Προτιμώ Καρέλο και τραπ...! 8) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση