qesh Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δοκιμασε τα fuzz του jam.Το fuzz phrase ειναι vintagοειδες μπορεις να παιξεις Hendrix, Stones, αλλα και πιο βαρια πραγματα (στυλ ηλεκτρικο ήχο Neil Young & Crazy Horse, Bad Co, Sabbath κλπ) ενω το Red Muck ειναι για άλλες καταστασεις (90'ς και βάλε) πολυ πιο ογκώδες, δεν κανει για τα γουστα μου.Στα fuzz γενικά τερματιζεις ολα τα knobs και μετα παιζεις με το volume τιs κιθαρας για να παρεις το επιθυμητο gain.Πριν παρεις ομως δοκιμασε οπωσδηποτε το match up που κανει με τον ενισχυτη σου. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Όλο το prog rock των 70's (Yes, Genesis, King Crimson...) έχει γραφτεί με muffs ή έστω muff style πεταλιών. Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τον ενισχυτή σου καθόλου. Σε καλά muffs το εύρος του tone είναι τόσο μεγάλο που δεν θα έχεις κανένα θέμα, νομίζω. Υπάρχουν καλές επιλογές, φτηνές και μη, εξαρτάται από το πόσο θες να κοπιάρεις κάποιο συγκεκριμένο ήχο. Ότι πληρώνεις πέρνεις, αν πάρείς το muff της ehx θα έχεις τα βασικά χαρακτηριστικά ενός muff πολύ γενικά όμως, με θόρυβο περισσότερο από ένα muff των 200ε με επιλεγμένους transistors φτιαγμένο στο χέρι. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πες, πιστεύω οτι γνωρίζω κάποια πράγματα και έχω παίξει με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που κυκλοφορούν. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δοκιμασε τα fuzz του jam.Το fuzz phrase ειναι vintagοειδες μπορεις να παιξεις Hendrix, Stones, αλλα και πιο βαρια πραγματα (στυλ ηλεκτρικο ήχο Neil Young & Crazy Horse, Bad Co, Sabbath κλπ) ενω το Red Muck ειναι για άλλες καταστασεις (90'ς και βάλε) πολυ πιο ογκώδες, δεν κανει για τα γουστα μου.Στα fuzz γενικά τερματιζεις ολα τα knobs και μετα παιζεις με το volume τιs κιθαρας για να παρεις το επιθυμητο gain.Πριν παρεις ομως δοκιμασε οπωσδηποτε το match up που κανει με τον ενισχυτη σου. Ειναι πολυ ωραια και τα 2.Εχω το red muck και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Εχεις δει ομως ποσο κανουν τωρα τελευταια?Ξεφευγει πολυ απο το budget,o φιλος εχει το πολυ 150 ευρω να δωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Ειναι πολυ ωραια και τα 2.Εχω το red muck και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Εχεις δει ομως ποσο κανουν τωρα τελευταια?Ξεφευγει πολυ απο το budget,o φιλος εχει το πολυ 150 ευρω να δωσει... Εχεις δικιο για τις τιμες, ομως στο noiz κυκλοφορουν πολυ συχνα μεταχειρισμενα και σε τιμες κατω απο 150 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 με λιγη τυχη ολα γίνονται.Νομιζω εχει παρει το ματι μου ενα fuzz phrase handwired τωρα προσφατα στις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Δεν είναι βέβαια ο ήχος που ψάχνει ο φίλος μας, αλλά δεν πειράζει :P www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Ναι όντως, για τον ηχο τους τα γραψαμε παραπάνω. Μια και εχεις εμπειρεια στα fuzz μπορεις να μου πεις ενα καλό πεταλι για ηχο Steve Hacket? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Πριν λίγο καιρό είχα ένα skreddy supa tone, κλώνος λίγο πειραγμένος του Colorsound Supa Tonebender που έπαιζε ο Hackett, και ήταν αυτός ακριβός ο ήχος, endless sustain. Και το original ήταν της οικογένειας των muff. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Πριν λίγο καιρό είχα ένα skreddy supa tone, κλώνος λίγο πειραγμένος του Colorsound Supa Tonebender που έπαιζε ο Hackett, και ήταν αυτός ακριβός ο ήχος, endless sustain. Και το original ήταν της οικογένειας των muff. thanks!! Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2011 Παιδιά... σχεδόν όλα που είδα να προτείνονται ή αποτυγχάνουν εντελώς σε solid state, ή δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με 70s rock που θέλει πιο ήπιο ήχο και όχι χαμός-στο-ίσιωμα. Καλό να προτείνουμε πετάλια που έχουμε παίξει (αν όντως συμβαίνει αυτό) αλλά ας κοιτάμε να ακολουθούν και τις απαιτήσεις του συνφορουμίτη. Η Electroharmonix δεν έχει μόνο ένα muff, όπως σημειώθηκε, αλλά πολλά και διαφορετικά σε ηχόχρωμα. Αν είναι να προταθεί ένα από αυτά που να ταιριάζει κάπως στο ζητούμενο, ας τσεκάρει το Μuff Overdrive ή το διπλό Germanium Big Muff. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση