toybani Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά να ρωτήσω… ισχύει ότι για να αγοράσεις με χρεωστική πρέπει στον λογαριασμό σου να υπάρχει το ποσό της αγοράς +15% για να γίνει η συναλλαγή ή με κοροϊδεύουν από την alpha bank??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Βγάλε παιδι μου μια prepaid απο την Κυπρου να τελειώνεις. Ακου εκεί +15% (δεν ξέρω αν ισχύει ή οχι). Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Στο site της εκάστοτε τράπεζας έχει αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των χρεωστικών. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toybani Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δεν λέει κάτι τέτοιο στο site ασε που στο παρελθόν είχα κάνει αγορά απο το thomann με τσίμα τσίμα τα λεφτά.... και τώρα δεν μου την δέχεται.... ο,τι να ναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 χωρις να ειμαι σιγουρος και με καθε επιφυλαξη... νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυει για αγορα σε ΞΕΝΟ νομισμα... (υπαρχει μια δεσμευση ποσου μεχρι να λογιστικοποιηθει η συναλλαγη - για τυχον διαφορες στο συναλλαγμα απο την στιγμη της αγορας μεχρι την στιγμη της λογιστικοποιησης... μετα σου ξεδεσμευουν το ποσο) για αγορες σε € δεν ξερω. σιγουρα με ενα τηλεφωνο θα σου τα εξηγησουν αναλυτικα. www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Προσφατα αγορασα κατι απο Αγγλια, σε λιρες και πριν απο 1-2 μηνες σε δολλαρια, οπως ειπε ο φιλος, με ισα-ισα το ποσο στον λογαριασμο της χρεωστικης και δεν υπηρξε προβλημα. Τωρα, αν αλλαξε τις τελευταιες 20-25 μερες αυτο, δεν γνωριζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toybani Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Η κάρτα μου είναι χρεωστική της Alpha bank... όποιο ξέρει κάτι ας μιλήσει τώρα... ή αλλιώς να σωπάσει για πάντα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση