gpergeris Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 εχει ψωνισει κανεις απο music store?(Γερμανια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Τωρα να το παρω για αστειο???? Η μιση Ελλαδα που λεει ο λογος....ερωτημα 10000000+ για το συγκεκριμενο μαγαζι....λιγακι search ρε παιδια...οχι ολο τα ιδια και τα ιδια....φιλικο το υφος παντα ;) Αντε μιας και εγραψα να απαντησω κι'ολας. Εχω ψωνισει με αντικαταβολη πολλες φορες και πραγματα ανω των 1500€ τη φορα (καποιες παραγγελιες).Ολα καλα...κανενα προβλημα...αριστη συννενοηση...τα πραγματα σε αψογη κατασταση παντα...προβληματικο προιον κανενα....αυτα απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpergeris Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 ενταξει.σε ευχαριστω φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Καλό μαγαζί, τεράστιο και αξιόπιστο από όσο ξέρω. Για περισσότερες γνώμες... ψαχτήρι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Τις καλύτερες των εντυπώσεων.Πραγματικοί επαγγελματίες(και μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή,αν δε θέλεις να μπλέξεις με πιστωτικές) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Τα 245 ευρώ που έδωσα για το superior drummer μαζι με το metal foundry expansion δε με χάλασαν καθόλου :P Eίναι μανούλες στα bundles,καλύτεροι από το θωμά κατά τη γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση