happydreamer Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Η ακατάσχετη έμπνευσή μου τις τελευταίες εβδομάδες, οδήγησε στην παρακάτω δημιουργία. Περιμένω γνώμες.. rise_and_shine.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Αρχικά + 100000000 για το avatar. Μουσικά, βρε μπας και έχεις καμιά μακρινή συγγένεια με τον Nick Cave ;D ;D ;D Εντάξει, έχω αρκετές ενστάσεις παραγωγής, αλλά το ύφος είχε «κάτι»- ατμόσφαιρα, στιλ- που ήταν ΟΚ στα αυτιά μου. Πάντως αδερφάκι μου τι rise n' shine ήταν αυτό; ;D Πολύ down για πρωινό ξύπνημα ;D ;D ;D ;D , με την καλή έννοια all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Σ' ευχαριστώ φίλε που ασχολήθηκες.Η παραγωγή έχει γίνει με πολύ φτωχά μέσα. Δεν το αναφέρω πια γιατί το έχω γράψει σε προηγούμενα κομμάτια μου που έχω ανεβάσει. Οπότε καταλαβαίνω τι σε χάλασε. Όσο για το "downιασμα" :P μου το λένε όλοι. Δεν ξέρω τι παίζει. Και γρήγορο κομμάτι να γράψω, μελαγχολικό θα είναι. Σ'ευχαριστώ και πάλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Όσο για το "downιασμα" :P μου το λένε όλοι. Δεν ξέρω τι παίζει. Και γρήγορο κομμάτι να γράψω, μελαγχολικό θα είναι. Της εφηβειας? ;D ;D Καλο το κομματακι. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Γενικά όσα κομμάτια σου ακούω μου αρέσουν. Σίγουρα θέλουν ίσως διαφορετικό στήσιμο ώστε να ακούγονται όλα πιο καθαρά. Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως σε αυτό. Ίσως το πως έπεφταν τα ακόρντα με τη φωνή χρονικά, αν κάπως έμεναν κάποιες ανάσες να ήταν καλύτερο. Αλλά δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Δοκίμασε πράγματα, πιστεύω με τον καιρό θα βγάλεις πολύ ωραία πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Γενικά μου άρεσε πολύ το κομμάτι. Από θέμα σύνθεσης θέλω μόνο να σχολιάσω ότι ο ρυθμός στα κρουστά που ξεκινάει περίπου στο 1:23 κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ξερός και αφαιρεί. Aπό θέμα φωνητικών μου αρέσει πολύ η χροιά σου,ωστόσο πολλές φορές ακούγεσαι σε μερικές νότες ξεκούρδιστος,και όπως λέει και η Evilnye δεν πέφτουν χρονικά και τόσο καλά οι φωνητικές γραμμές κυρίως στα ξεκινήματα,το οποίο είναι θέμα τεχνικής.Προσπάθησε να είσαι ακόμα πιο χαλαρός,βγάζε ακόμα λιγότερο αέρα και να σκέφτεσαι την νότα πριν την τραγουδήσεις τόσο όταν μπαίνεις σε κάποιο μέτρο όσο και κατά τη διάρκεια (κάπως λέγεται μάλιστα αυτό νομίζω αυτό είναι το audacity κάτι τέτοιο lol).Αυτό θα σε οδηγήσει στο να τοποθετήσεις σωστά τις φηνητικές γραμμές και τους μυς και να ακουστείς ακόμα καλύτερα.Τέλος,σε συνδυασμό με το παραπάνω,όταν εξασφαλίζεις μικρή και σταθερή ροή του αέρα,και αλλάζεις γρήγορα από συλλαβή σε συλλαβή (χωρίς να πιέζεις όμως) θα εξασφαλίσεις την καθαρότητα που θες χωρίς να ψιλοβρωμίζεις με γρέζι και να χρειάζεται να δονείς περισσότερο το λαιμό σου για παράδειγμα Δεν είμαι ειδικός ,αυτοδίδακτος είμαι,(σόρρυ αν ακούστηκα ξερολάς) απλά δίνω τα 2 cents μου γιατί έχεις πολύ ζεστή χροιά και μπορείς να κάνεις παπάδες πραγματικά το πιστέυω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Μην με ξεχάσεις ε ? ;D Συνέχισε νταουνιάρικα. Σου πάει. ;) If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Επιτέλους συμβουλές! Χαίρομαι πολύ όταν ακούω συμβουλές και "μυστικά". @digisilence: Η εφηβεία μου τελείωσε πριν αρκετό καιρό. Οπότε εκτός κι αν είναι κάποιο σύνδρομο, δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. ;D @evilnye: Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνεις και ελπίζω να το εξασκήσω. @dnightshade: Σ' ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τον χρόνο σου να μου γράψεις όοοοολα αυτά. Θα τα μελετήσω όλα όσα μου έγραψες. Δεν μου κανες για ξερόλας και πιστεύω είναι ότι καλύτερο να μεταδίδουμε κάτι που έχουμε. Thanx mate! @philosophos: Έχεις γίνει σταθερή αξία νομίζω. Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν νομίζω ότι είναι τόσο κοψοφλέβικο όμως ρε παιδιά. Γιατί το βγάζω αυτό τόσο;;; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Λοιπόν έκανα κάποιες διορθωσούλες..Νομίζω είναι αισθητή η διαφορά.Για πείτε μου κι εσείς.. Και οι στίχοι by the way: i sing for love i sing for truth i sing for me i sing for you i stand before you with eyes of shame i ask of you to take the blame someone said to me one day: "be careful whaf you say cause when the truth's confined you're the one who has to pay but you're the love you're the light you're the change you need to see so rise and shine" i stand in line for my final rest to fill the gap that's my test the path is empty so are your eyes the truth they hide 'neath sweet lies someone said to me one day: "be careful whaf you choose for he who has none is he who cannot ever lose but you're the sun that lights through life through the clouds you'll see the truth so rise and shine" rise_and_shinev2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Φιλε happydreamer κατ'αρχην μ'αρεσει πολυ το κομματι και ο τροπος που τραγουδας. Οντως νομιζω οτι ειναι καλυτερη η δευτερη verse και οτι εχει "καθαρισει" ο ηχος. Keep on.Αναμμενουμε τα επομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση