petersp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2011 Πηρα αυτο το truss rod nut για να αντικαταστησω το φθαρμενο απο το '87-88 Japan Fender Precision μου αλλα τα πασα δεν ταιριαζουν (βιδωνει λιγο και μετα σταματα). Ξερει κανεις τι nut πρεπει να βαλω και που θα το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 http://www.stewmac.com/shop/Truss_rods/Adjusting_nuts/Fender-style_Slotted_Truss_Rod_Nut.html Εχει 2 τυπους απο οτι βλεπω εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 αλλα τα πασα δεν ταιριαζουν Η διάφορα είναι στο μετρικό σύστημα οι Αμερικάνοι μετράνε σε ίντσες ενώ οι Ιάπωνες όπως όλος ο νορμάλ κόσμος σε χιλιοστά οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Ρίξε μια μάτια εδώ(στο Γιαπωνέζικο ) http://www.guitarpartsresource.com/hardware_trussnuts.htm Και γενικά στο net κάτι θα βρεις Ψυχραιμία ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Ψυχραιμος ειμαι... Απλα πρεπει να το αλλαξω καποια στιγμη. Thnx guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Κάτι ακόμη όταν λες φθαρμένο τι ακριβώς εννοείς rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Τα πασα ειναι ΟΚ. Στον σταυρο ειναι φθαρμενο, εκει που πιανει το κατσαβιδι. Το truss rod δουλευει κανονικα και χωρις ζορι (αν και εχω βαλει μια ροδελα για να κερδισω λιγα πασα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 αν και εχω βαλει μια ροδελα για να κερδισω λιγα πασα. Ωχ... αρχίσανε τα όργανα rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Τι εννοεις? Δεν εγινε και τιποτα... Και χωρις ροδελα μηδενιζει το relief απλα το βοηθαω λιγακι γιατι σχεδον τερματιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 σχεδον τερματιζε. μη μασάς μέχρι τις τρεις που είχα βάλει στο jazz , έχεις μέλλον.. κανα 2 χρονάκια ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Καλα, δεν χαλασε κι ο κοσμος, το πολυ πολυ με αυτα τα lego να αλλαχτει το μανικι. Αλλα ουτως η αλλως σχεδον τερματιζε εδω και 6-7 χρονια που το εχω στην κατοχη μου. Την ροδελα την εβαλα για να ειμαι σιγουρος οτι εχω κι αλλο να σφιξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση