Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 .....Και είπα να συνθέσω (ο Beethoven της δεκάρας) κάτι «καλοκαιρινό». Άντε γεια μας! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Πολύ ωραίο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Και το κομμάτι ωραίο και το video ωραίο και η ....telecaster ωραία ;D μπράβο! http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Groovy οπως παντα και εξαιρετικης αισθητικης video(δια τα γουστα μου-και ντυσιμο επισης).Ακομα και ορισμενα κομματια σου που δεν ειναι ακριβως το στυλ που ακουω παντα εχουν κατι. Μπραβο LK!Τωρα που ζεσταινει σιγα σιγα αναμενουμε κι αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Γεια σου ρε χασοδίκη ! Εσύ κι ο Prince. Ωραίος και άξιος θαυμασμού για την πολυπραγμοσύνη. Πνευστά δεν έμαθες ακόμα ; Να πω και τη γκρίνια μου για να μη φύγετε παραπονεμένοι. Το ταμπούρο γιατί μου φαίνεται ότι έχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο σκάσιμο; Μη βαράτε ρε σεις. Έτσι μου φάνηκε... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 LουΚούμι κύριε LK . Ευχαριστούμε που βαριέστε και κρυώνετε. :) (Δεν ακούστηκε πολύ ευγενικό αυτό. ;D) Τα βίδεά σας, πάντα έχουν κάτι από Λάνθιμο. ;D ;D Μου άρεσε η επιτάχυνση στο τέλος, σαν να έλεγε : εντάξει πάμε τώρα, πολύ χαλαρώσαμε. Άξιος, άξιος, άξιος. :) If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Παρα πολυ ωραιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Very nice.. Το μόνο που δεν μου αρεσε ηταν η μποτα... Ειναι λιγο πλαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Απλα ΘΕΟΣ! Α,βαλε το ταμπουρο που εχεις μετα το 2.11 σε ΟΛΟ το κομματι γιατι το αρχικο ειναι πολυ βαρυ (και πολυ δυνατα) και σου χαλαει το feel & το mix. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
baseliner10 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Ωραία η αλεπού. Το κιτρινάτσι προσεχε μόνο. Παραπέμπει έντονα αλλού ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση