lgbesios Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Πριν μερικες μερες παραγγειλα για το γιο μου να δούμε και να ακούσουμε πρώτα Έχουμε και εμείς / είμαστε , παιδιά ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 απο θεμα μανικιου και ηχου βεβαια JJB εγω αυτο προτεινω παντως αν ψηθεις για PJ για μενα λυση ειναι http://www.thomann.de/gr/fender_aerodyne_jazz_bass_bk.htm τρομερο οργανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 παντως αν ψηθεις για PJ για μενα λυση ειναι http://www.thomann.de/gr/fender_aerodyne_jazz_bass_bk.htm τρομερο οργανο. Αφού του αρέσουν τα Precision άμα είναι να προτείνεις Aerodyne PJ, να προτείνεις το Precision .;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Precision, το πιο "πασπαρτού" μπάσο που υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Πάιζει ροκ, metal, jazz, μπαλάντες, έχει τρομερό και στρογγυλό ηχόχρωμα και φανταστικό attack και μεσαία όταν παίζεις με πένα. Είχα το vintage precision 57, και τώρα έχω το standard το μεξικάνικο με spb-3. Good stuff! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Jazz, το πιο "πασπαρτού" μπάσο που υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Πάιζει ροκ, metal, jazz, μπαλάντες, έχει τρομερό και στρογγυλό ηχόχρωμα και φανταστικό attack και μεσαία όταν παίζεις με πένα. ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Με PJ μπάσο έχεις το πιο "πασπαρτού" μπάσο που υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Πάιζει ροκ, metal, jazz, μπαλάντες, έχει τρομερό και στρογγυλό ηχόχρωμα και φανταστικό attack και μεσαία όταν παίζεις με πένα. ;) ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 ή 2 humbuckers ;D …αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας ;) ;) ;) α και τρεις τριθέσιους διάκοπτες ,τρία pots και μπαταρίες ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2011 ή 2 humbuckers ;D …αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας ;) ;) ;) α και τρεις τριθέσιους διάκοπτες ,τρία pots και μπαταρίες ;D Ε, τι; Με φωναξε κανεις; ;D Ο μεσαιος διακοπτης ειναι διθεσιος, βεβαια... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Στους editors παίζετε και οι δύο βρε? ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Ας πω και εγω την βλακια μου...το Precision ειναι απλα ενα κομματι ξυλο(και ειδικα σημερα και μετα την CBS κακο ξυλο(αν ηταν ενα κομματι θα ημασταν ολοι παραπανω απο happy)) με ενα μαγνητη για να παιζει σε ενισχυτη...ΤΕΛΟΣ... ΑΛΛΑ Ηταν το πρωτο μπασο που βγηκε σε παραγωγη τι 51 και απο τοτε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ με καποιες μικρες διαφορες βελτιωσεις...αυτο κατι λεει...σαν αυτο δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ... ειναι μπασο οπως πρεπει να ειναι τα μπασα...οποτε αν σκεφτεσαι τζαζ η Π δαγκωτο Π...οσο για το αν ακους μπουμ μπουμ η καμπανες αυτο ειναι καθαρα επιλογη δικη σου...Φυσικα αν εχεις παιξει τα 2 μπασα θα ξερεις οτι Το Π απ το Τζαζ δεν εχουνε καμια σχεση...Εγω σαν Μπασιστας Αδιαζω με το μανικι του τζαζ και λατρευω το Π...Εσυ σαν μπασιστας εχεις δικη σου αποψη... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση