avalon Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 μια χαρα μου φανηκαν εμενα (που ειμαι και κουφος και κουλος) εγω το σκεφτομαι σοβαρα να βαζω μονο τετοιες αλλα οπως ειπα σας κουλος και κουφος εχω αλλες απαιτησεις ;D ;D ;D . παντως απο τις ειναι λιγο ποιο σκληρες στην αισθηση απο τις ernie ball που εβαζα ΥΓ ακυρο εγω εχω βαλει το σετ απο το musicstore δεν ξερω αν ειναι ιδιες με του Θωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 για χαρα. πηρα και εγω, και μαλιστα ολα τα μεγεθοι και πολλα σετ, πρεπει να μαθω να αλλαζω μονος μου τις χορδες καποια στιγμη και μεχρι να βρω και τι με βολευει σε παχος... οχι καλες, οι καλυτερες ειναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις... ;) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Αν κανει τινγκ κ ακουγεται ηχος στον ενισχυτη καλες ειναι. Και για να το συμπληρώσω να σας πω μια ιστορια -Ρε μλκ δεν ακουγεται καλα τπτ τι σκτ συμβαινει? -Δηλαδη αν το παρει ο Stanley Clarke ετσι οπως ειναι τωρα δεν θα μπορει να παιξει ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Μιας και μιλάμε για χορδές, μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με αυτές: [flash=200,200]http://www.thomann.de/gr/dean_markley_2562_med_blue_steel.htm , και τι ακριβώς είναι αυτό το "certain something"; Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 ειναι cryogenic activated ρε συ Celf το λεει πανω. Ενεργοποιουνται με συγκεκριμενα dna και παραμενουν αναλλοιωτες οπως τις πρωτες τους σταγονες. :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2011 ειναι cryogenic activated ρε συ Celf το λεει πανω. E; Πως; Τι; Που; Ενεργοποιουνται με συγκεκριμενα dna και παραμενουν αναλλοιωτες οπως τις πρωτες τους σταγονες. :P :P :P Α δεν ειμαστε για τετοια, μεταλλαγμενος θα βγω μετα απο το jammin :P Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Τις δοκιμασα πριν απο την οικονομικη κριση... Μου φανηκαν μια χαρα και εκτοτε παιζω μ αυτες κατα 90% Τερμα πια αυτο το...''Ωχ..πιασανε μακα,αντε παλι 6ευρο...'' Βαζω χορδες και δεν το σκεφτομαι ρε παιδι μου... Ειναι λιγο πιο ''συρματινες''απ τις κοινες χορδες βεβαια,πιο...''απλωστε και κανα σωβρακο'' ;D αλλα σε καμια περιπτωση τοσο κατωτερες οσο δειχνει η τιμη τους. Οσο για την αντοχη τους σε διαυγεια(οση εχουν τελοσπαντων)μια χαρα ειναι. Και με λιγο φαστ φρετ μετα το παιξιμο,κρατανε πολυ αν παιζεις τοσο αραια οσο εγω. Τονικα,μετα απο αρκετη χρηση,χανουν τοσο οσο επιτρεπεται για εναν παιχτη που δεν κοιταει καθε 3 λεπτα το κουρδιστηρι.. Τωρα με την οικονομικη κριση δε,μου φαινονται ακομα πιο υπεροχες... 8) Παντως,για καποιον που προσεχει πολυ τη λεπτομερεια,δε θα τις προτεινα. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rory_Gallagher Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Εμενα προσωπικα με εχουν κρεμασει παμπολλες φορες. Σπανε ακομα και λιγες ωρες αφοτου τις περασεις, και πολλες φορες μου εχει σπασει ακομα και στο περασμα (στο κουρδισμα). Οσον αφορα ηχο ποιοτητα κτλ, ας μην ειμαστε και πλεονεκτες, ενα ευρω εχουν ;) Gibson Explorer.Telos www.myspace.com/nervisequin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Εξακολουθω να προτιμω Ernie Ball/GHS & D'Addario που τις παιρνω με 3 ευρω/σετ απο το ebay...... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση